2777
2789
عنوان

یک نصیحت از من بشنوید...

192 بازدید | 5 پست

واقعا راس میگن که هر چی به شوهرت لطف کنی میشه وظیفه ،من از خواسته هام گذشتم بخاطر شوهرم ولی حتی یکبار تشکر نکرد و اونو وظیفه من میدونه،خانما گول نخورید همه مردا این خصوصیت رو دارن فکر نکن شوهرت با بقیه فرق میکنه، من به چشمم دارم میبینم....😔

ای فرزند آدم، من به هرچه بگویم《باش》میشود مرا درآنچه به تو فرمان داده ام فرمانبردار باش تا کاری کنم که به هر چی بگویی《باش》 بشود. حدیث قدسی

بسم ا...

(آقا هستم ) مهربان باشیم، ببخشیم و لبخند بزنیم ... حس خوب قدم زدن در طبیعت رو از دست ندین (بخصوص کوهنوردی)، موسیقی خوب گوش کنین و به کسانیکه دوستشون دارین زنگ بزنین ... در تاریکترین لحظه های زندگی و در عمیق ترین شرایط سخت، اما خدا همیشه هست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اره قبول دارم

منم اینجوری بودم یه بار تو دعوا بهش گفتم من از خواسته هام گذشتم به خاطر تو گفت توکه هرچی خواستی برات فراهم کردم! گفتم خب من اصلا یه سری چیزا رو ازت نخواستم! گفت خب اگر میخواستی انجام میدادم

دیگه فهمیدم چیزیکه نمیخوام لطف حساب نمیشه بلکه طرف مقابل فکر میکنه کلا لازم ندارم 😶

جمله ی چرا انقدر زود ازدواج کردی؟ به اندازه ی جمله ی چرا ازدواج نمیکنی؟ زشته! جمله ی سومین بچه رو میخواستی چیکار؟ به اندازه ی سوال چرا بچه دار نمیشی ناراحت کننده اس! به اسم روشنفکری در زندگی دیگران دخالت نکنید🙏

نه عزیزم اصلا همه ی مردا اینجوری نیستن، مرد اگه مرد واقعی باشه قدر میدونه، من همسرم کلا خودشو و همه ی زندگیشو وقف من و بچه هامون کرده و یه همسر و پدر نمونه هستش و من یک هزارم کارایی ک اون کرده نکردم ولی وقتایی ک یه قدم کوچیک برمیدارم هزارتا قدم برمی‌داره برام

💗💗💗