2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 6383 بازدید | 54 پست

دکتر قضاوی هنوز مطب نداره الانم هزینه رو ۶ تومن کرده احتمالا میخاد از ایران هم بره

کارش بد نیست ولی عالی هم نیست

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از عمل تون راضی بودید؟

بینی خواهرم قشنگ شده

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست
هردو راضی بودن؟کدوم بهتر بود به نظرتون؟

اره هردو راضی اند.بینی خواهرم استخوانی بود طبیعی عمل کرده

دوستم گوشتی بود اونم خوب شده واقعا چون خیلیییی بینیش بزرگ بود

دکتر قضاوی هنوز مطب نداره الانم هزینه رو ۶ تومن کرده احتمالا میخاد از ایران هم بره کارش بد نیست ولی ...

در تلاشم پیشش نوبت بزنم ولی چون مطب نداره سخته یکم.از آشناهاتون پیشش عمل کردن؟

اره هردو راضی اند.بینی خواهرم استخوانی بود طبیعی عمل کرده دوستم گوشتی بود اونم خوب شده واقعا چون خی ...

خداروشکر..بله بینی گوشتی ایدآل درنمیاد ولی بازم بهتر از قبلشه...

من همین امروز عکس فرستادم واسه دو تا دکتر  یکیشون گفت ۸ و نیم یکی گفت ۶ و نیم  هر دو هم ...

پایه ی قیمتشون برای همه چهاردهه ایشون.حالا اگه بیشتر کارببره اضافه میشه ولی تفاوت آنچنانی نداره

بهترین دکترهای اصفهان را اگر میشناسید بهم معرفی کنید من تعریف دکتر میلانی تهران را شنیدم اما نمیدون ...

طرزی که شونزده تومنه امسال سال دیگه بیشتر میشه.و خرمی که چهارده.کس دیگه ای رو نمیشناسم

پایه ی قیمتشون برای همه چهاردهه ایشون.حالا اگه بیشتر کارببره اضافه میشه ولی تفاوت آنچنانی نداره

چه خبره مگه...

من میخوام نهایتا با ۸ و نیمی عمل کنم اما بازم میگردم ارزون تر پیدا کنم