2777
2789
عنوان

عمل بینی

| مشاهده متن کامل بحث + 6383 بازدید | 54 پست
خداروشکر..بله بینی گوشتی ایدآل درنمیاد ولی بازم بهتر از قبلشه...

فدات.دقیقا نسبت ب قبل بخام بسنجم عالی شده خیلی تغییر کرده

دراین زمانه بی هیاهوی لال پرست...خوشا به حال کلاغان قیل و قال پرست...چگونه شرح دهم لحظه لحظه خودرا...برای این همه ناباور خیال پرست

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اتفاقا منم به همسرم میگم اما کارشو نمیتونه ول کنه بچه کوچیکم دارم سخته

فکر میکنم اصفهان قیمت ها مناسب تره.

اینستاگرام اگر واسشون عکس بفرستید حدود قیمت میگن.

نمونه کارهاشون هم هست

دعا کن پولم جور بشه زودتررررر عمل کنم.

برام دعا کن اعتماد به نفسم را بتونم باز به دست بیارم

فکر میکنم اصفهان قیمت ها مناسب تره. اینستاگرام اگر واسشون عکس بفرستید حدود قیمت میگن. نمونه کارهاش ...

همه جا هم گرون داره هم ارزون فقط نهایت دقتو داشته باش تو انتخاب دکترت...انشالله عزیزم.شمام دعا کن منم بلاخره ی دکتر خوب پیدا کنم و عمل کنم

سلام عزیزم خواهر من دو ماهه پیش دکتر علیپور عمل کرده ۷ تومن گزفت دوستم اردیبهشت پیش قضاوی عمل کرد ...

ببخشید عزیزم علیپور توی کدوم بیمارستانا عمل میکنه؟ سرچ کردم پیدا نکردم

قیمت به بینی هم بستگی داره میشه اسم دکترتون را بگید و شما راضی بودید؟

نه فرقی نمیکرد برای من استخوانی بود فعلا که راضیم دکتر نوروزی 

مادر دلم برات خیلی تنگ شده «اَللّهمَ صَلّّ عَلی مُحَمَّد وَ آلِ محمد»

من پیش دکتر خرمی عمل کردم.خیلی راضی ام.بینیم گوشتی بود.ارزششو داره پولاتو جمع کنی بری پیشش.چون بینی گوشتی ریسکش بالاس و دکتر خوب واسه بینی گوشتی  اصفهان فقط خرمیه.حتما میدونی ک هفت هشت ماهی هم تو نوبتی؟!!راستی کارای دکتر طرزیو از نزدیک دیدم اصلا روش فکر نکن.راستی هم خوبه ولی واسه بینی گوشتی من خودم کاراشو دوس نداشتم.

برا خوب کردنِ حالِ آدمها حتما نباید دکتر باشی...یذره "مهربون" باشی کافیه...