2777
2789

سلام دوستان من بارداری اولمه و تک و تنهام ,خانواده ها شهرستانن و خیلی دور.من ماه چهارم تموم شده اما از اول بشدت حالت تهوع دارم و کاملا بی اشتها و 3 کیلو کم کردم....خیلی نگران بچمم ...میخام علاوه بر سلامتی از لحاظ هوشی و زیبایی هم خوب باشه,یعنی نمیخام من کم بذارم براش و عذاب وجدان داشته باشم....دیگه میخام هرجور شده بخورم .خواهش میکنم راهنمایی کنید که چی بخورم که جبران بشه؟و اینکه هوش و زیباییش دیگه شکل گرفته؟و شما کدوم ماه چیا بیشتر خوردین که واقعا تاثیر مثبت رو بچه گذاشته....مرسی

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هر چی عشقم می‌کشید میخوردم، هرچی هم نمی‌کشید نمی‌خوردم، هوش. قیافه هم اصلا ربطی ک تغذیه نداره و همش ...

میدونم ارثیه عزیزم اما بازم بی تاثیر نیست...مثلا خواهر خودم سر بچه اولش چیزی نتونست بخوره ولی سر دومی کلی میوه خورد ...اصلا زمین تا آسمون با هم فرق میکنن بچه هاش با اینکه دومی پسره

میدونم ارثیه عزیزم اما بازم بی تاثیر نیست...مثلا خواهر خودم سر بچه اولش چیزی نتونست بخوره ولی سر دوم ...

نه عزیزم اصلا تا ثاثیری نداره، خود دکترا هم میگن، اون قسمت دیگه ای از ژنو برده بوده

💗💗💗

اوووم ماهیو من هفته ای یبار میخوردم سالمون..انبه .اب سیب.به.روغن زیتون.هلووو.خربزه برا خوش اخلاقی.کلا میوه زیاد بزن بر بدن

💜💜💜💜💜عضو گروه مانکن های زیبا💜💜💜💜💜وزن اولیه ۸۹ 😒 وزن فعلی ۷۸ 🙁 وزن هدف ۶۵ 😍               💪🏻💪🏻💪🏻🌟ماااااا می توانییییممممممم🤗💪🏻💪🏻💪🏻                              🌈🤞🏻عضو گروه بنفش🦦🌈

عزیزم کتاب ریحانه بهشتی رو بخون نوشته هر ماه چی بخوری واسه بچه خوب باشه.

کندر واسه هوش خوبه.هلو هم رو پوست بچه تاثیر داره من خیلی میخوردم بچمم سفید وخوشگله!!

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم

عزیزم ـبرا زیباییی چیزا ترش نخور 

انار شیرین پرتقال سیب به گلابی عالین عالین خیلی بخور 

برای هوششم کندر عالیه 

سعی کن گرمیجات نخوری مثل تخم مرغ ، سس تند 

بچت زردی میگیره

ایناییم ک میگن تاثیر نداره باور نکن خیلی تاثیر داره خیلییییا

طب امروزی قبول نداره ولی طب سنتی ک کارش تو این چیزاس خیلی قبول داره 

برا حالت تهوتم ب دکترت لگو حتما قوص بهت بده ک اذیت نشی 

فولیک اسیدت قرصا ویتامیناتم حتما بخور

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
نه عزیزم اصلا تا ثاثیری نداره، خود دکترا هم میگن، اون قسمت دیگه ای از ژنو برده بوده

نه اتفاقا همه رد میکنن که هوش کاملا ژنتیکی باشه ومیگن به همون اندازه تغذیه ومحیط مناسب روی هوش تاثیر داره

من هر شب به امید یه معجزه بزرگ میخوابم...به امید اینکه وقتی چشمامو باز میکنم تو کنارم نشسته باشی...با دستای کوچولوت بزنی رو صورتم و منو صدا کنی....روی پاهای کوچولوت وایسی و بپری بغلم🥲🥲🥲من تمام نی نی سایتی ها رو انسان های محترمی میدونم......به عقاید و نظرات همشون احترام میذارم ولی این رو دلیلی نمیبینم که نظر خودم رو نگم همه ما انسانیم،موجود اجتماعی هستیم پس لازمه عقایدمونو باهم به اشتراک بذاریم.تبادل نظر کنیم.....گاهی لازمه تغییر بدیم نظراتمونو.....پس دوست عزیزم اگه با نظرم مخالفی میتونی ریپ بزنی و نظرتو بگی من این توانایی رو دارم  که با هم تبادل نظر کنیم
مرسی عزیزم .قرصم میخورم اما کاملا بیفایده ست

ب دکترت بگو دوزشو بیشتر میکنه یا امپولشو میده

اگ سیرابی میلت بکشه برا حالت تهوع خوبه  معدتو  ی دفعه پر نکن دراز میکشی سرت بالاتر باشه

سبک زندگی خودت را داشته باش و از متفاوت بودن نترس و حتی اگرنتیجه اش تنهایی بود، بدان که تنهایی، بهتر از بودن در میان کسانی ست که تورا درصورتی دوست دارند که مانند آنها رفتارکنی.
نه اتفاقا همه رد میکنن که هوش کاملا ژنتیکی باشه ومیگن به همون اندازه تغذیه ومحیط مناسب روی هوش تاثیر ...

نه عزیزم من حداقل سه بار تجربش کردم و از پزشکا هم شنیدم 

💗💗💗
نه عزیزم من حداقل سه بار تجربش کردم و از پزشکا هم شنیدم 

عزیزم همه پزشکا که میگن ژنتیک رو بچه به ارث برده میگن واسه بیان وحتی تقوت اون ژن باید تغذیه ومیحط مناسب وجود داشته باشه