2777
2789
عنوان

خانمای بندرعباسی بیاین لطفا

280 بازدید | 13 پست

من پلی کیستیک دارم ولی دکتر خوبی بندر نمیشناسم چون تازه ساکن بندر شدم

لطفآ اگه دکتر خوبی میشناسین یا ازش نتیجه دیدین بهم معرفی‌ کنین

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دکتر بندر عباس تا جایی میدونم خوب نیست و اکثرن میان کرمان . دکتر زنان عالی اول ناهید افتخاری. دوم صدیقه حمزه نژاد من خودم دکترم خانم حمزه نژاده. چون دکتر افتخاری نوبت دهیش سخته

اگه خواستی بیایی کرمان و دکتر من انتخاب کردی برات میتونم نوبت بگیرم. 

برا سلامتیت صلوات فرستادم

آزاد شدم من..... خوشحالم ننه انشالله آزادی قسمت همه. تعلیق کاربری بودم به لطف دوستای خوبم دختر بهار و سطل سحر آمیز برگشتم پیشتون😍🤩
عزیزم دکتر بندر عباس تا جایی میدونم خوب نیست و اکثرن میان کرمان . دکتر زنان عالی اول ناهید افتخاری. ...

اره خودم خیلی دوس دارم بیام کرمان چون شنیدم دکتر طیبه نادری هم دکتر خوبیه 

ولی گفتم اگه بندر باشه بهتره دیگه نخوام بیام کرمان

عزیزم دکتر بندر عباس تا جایی میدونم خوب نیست و اکثرن میان کرمان . دکتر زنان عالی اول ناهید افتخاری. ...

خیلی ممنون عزیزم

انشاءالله شما هم سالم باشی

اره خودم خیلی دوس دارم بیام کرمان چون شنیدم دکتر طیبه نادری هم دکتر خوبیه  ولی گفتم اگه بندر ب ...

گلم بندر دکتر مینو رجایی خوبه که نوبت دهیش سخته

دکتر مهرانگیز امیری هم خیلی شنیدم که میگن خوبه

✨🍃 فَوَقَعَ مَا وَقَعَ 🥀 💫