2777
2789
عنوان

تاپیک قبلیم تبریییییک گفتم به همه استقلالیاااا

| مشاهده متن کامل بحث + 281 بازدید | 41 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دقییییقااااا اول مااااا زدییییممممم گللللل منکه همچناااان امیییدواااارم😍😍😍😎😎😎😎😅😅😅

خوب بلدی دلداری بدی خودتو😂😘

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

عزیزم چرا دلداری هرچی باشه اول ما خیستون کردیم 😂

آره چون گل اول و شما زدین پس شما برنده این 😂😉

دختر کوچولوم ۹ سالشه تشنج کرده وقتی ۶ ماهش بود و اون تشنج بدون تب کرد رو نغزش خیلی اثر گذاشته خیلی براش ناراحتم جیگرم خون💔شوهرمم مشکل جسمی  داره میشه برای سلامتیش صلوات بفرستید

ولی به جای اینکه مثل شما هزار بار تو لیگ ببازیم اگه ببازیم فدای سر تک تک پرسپولیسیا این دومین باختمو ...

استقلال 27 بار برده پرسولیس 24 بار 😆😆

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
آره چون گل اول و شما زدین پس شما برنده این 😂😉

هنوز مونده تا پایان بازی منم نگفتم ما میبریم که متنو خوب نخوندی 😆😆😆😆😉

یہ مورچہ افسردگے میگیرہ😪 ازش مے پرسن چتہ ؟ مے گہ :هفت سال عاشق یکے بودم آخر فهمیدم چایے خشکہ😭😂  
استقلال 27 بار برده پرسولیس 24 بار 😆😆

شما پنج جدول ما یک جدول دیگه....

من عادت دارم اخلاقمو با شعور طرف ست میکنم.😗 پس اگه یه دفعه از اخلاقم ناراحت شدی، یه نگاه به شعور خودت بنداز.😏