2777
2789
عنوان

کیت تخمک گذاری میشه کمکم کنین

196 بازدید | 18 پست

سلام امروز 21 پریودمه به نظرتون کیت تخمک گذاریم مثبته

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

دوره هاتون چند روزه س؟

نامنظمه

خداونداi اراده ام را به زمان کودکی بازگردان همان زمان که برای یکبار ایستادن هزار بار می افتادم اما نا امید نمی شدم
من امروز روز ۱۵پریودمه از چند روز پیش گذاشتم تا امروز منفی بود. امروز یکم پررنگ شد. احتمالا تا ۳روز ...

عکس گذاشتم ببین مال من مثبت شده

بستگی به طول دوره جنسیتون داره

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍
اگ دورت ۲۸ روزس کیتت معمولا ۱۲پریودت مثبت میشه... اگ ۳۲ روزس معمولا ۱۵ یا ۱۶ دورت

عکس گذاشتم از روز 10 دارم میزارم امروز که 21 پریودمه پر رنگ شده

عکس گذاشتم از روز 10 دارم میزارم امروز که 21 پریودمه پر رنگ شده

حالا ک پررنگ شده اقدام کن...یک شب درمیان....ببین ی چیزی بهت بگم.من قبلا همیشه کیت استفاده میکردم . حامله نمیشدم...تا اینکه مادرشوهرم گفت از روزی ک پریودت تموم شد یک شب درمیان اقدام کن....و گوش دادم.حامله شدم.چون بدن ه. متفاوته.دوستمم اینجور بود

آی ام کورد❤آنگاه که ناامیدی بر جانتــ پَنجه افکنده و رها نمیشوی..به من امیدوار باش.(زمر/53)
هم ۱۵پررنگ‌بوده هم امروز. انشاالله که تازه داره آزاد میشه. ترشحات تخمک گذاری رو داری الان؟

نه ترشحات ندارم

حالا ک پررنگ شده اقدام کن...یک شب درمیان....ببین ی چیزی بهت بگم.من قبلا همیشه کیت استفاده میکردم . ح ...

باشه مرسی