2777
2789
عنوان

میخوام بخارشوی بخرم اما نمیدونم چی بخرم ؟؟؟ 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 8675 بازدید | 49 پست

واسه من بایترونه خیلی راضی ام

من منم واسه من مهم خودمم مهم نیست تو کی هستی یاد بگیر همیشه اول ب خودت احترام بزاری احترام پیش از حد خوبی پیش از حد ممنوع اگه ی موقع بخاطر احترام ب کسی از حق خودت گذشتی بدون اول بخودت بی احترامی کردی خوبی هیچ وقت یاد کسی نمیونه پس انقــــــــد خوب نباش بزار کمی بفهمن که میتونی بد باشی اونوقت پیش همه خوبی😊 ببخشید طولانی شد
راستش منم خیلی چیزاخوشم اومد دیدم اضافس فقط الکی خریدم دکوری گزاشتم ی جا مثلا غذاساز مثلا چندکاره اب ...

اتفاقا من مدام از غذاساز و قهوه ساز و آب میوه گیری استفاده میکنم ، ماکرو هم که جز لاینفک زندگیمه 😁😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

چطوری باهاش کار میکنه؟ طرز استفادش. واسه مبل رو بگو

یه فرچه کوچیک داره با اون میکشه به مبل یه فرچه هم که تقریبا مثله فرچه جارو برقیه میکشه به فرشا

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
آره خودم خوب استفاده میکنم سه بار مادر شوهر آبجیم همش به آبجیم میگفت بخار شور منو بگیره گرفت هرسه با ...

اوووووووه مادرشوهر آبجیت از تو وسیله قرض میکنه ، والا من روم نمیشه از آبجیم چیزی قرض کنم ، چه دل گنده ای شما 

یه فرچه کوچیک داره با اون میکشه به مبل یه فرچه هم که تقریبا مثله فرچه جارو برقیه میکشه به فرشا

اره ولی تمیز نمیکنه بعدمیبینی باید بادست بکشی تا رد نندازه . من ک خوشم‌نمیادازش سالی ی بار مبلو بدم بیان تمیزکنن راحتترم

آخه شنیدم برای پاک کردن دیوار ها و سرامیک های کف خیلی خوبه ، من یه سره دستمال دستمه یا دیوار میسابم ...

من یه سری دیوارامو با  اون تمیز کردم ولی بعد اون همیشه با این تی هایی که مخصوص دیوارم هس تمیز میکنم

ولی بنظرم با دست  یا تی تمیزتر میشه با این حال که دیوارای خونه من کاغذه و راحتتر  از رنگ تمیز میشه

چون با دست  یا تی میتونی مایع شوینده هم قاطیش کنی ولی با بخارشوی نمیشه و فقط فشار بخارجوشه که تمیز میکنه 

بنظرم از اون تی ها بگیری به صرفه تر و بهتره تا بخارشوی

من که بخارشویو گذاشتم تو انباری اصلا هم دیگه استفاده نمیکنم

زندگی چون پیچکی است که انتهایش میرسد پیش خدا🥰🥰

مال من دلونگی هست راضیم یه خوبیش اینه که وقتی ابش کم میشه  میتونیم بدون خاموش کردن و حتی در حال کار کردن  اب بریزیم تو مخزنش 

کلا راضیم ازش 

چندسال پیش خریدم الان نمیدونم قیمتش چنده

شب تاریک و سنگستان و من مست☘️قدح از دست من افتاد و نشکست☘️نگهدارنده اش نیکو نگهداشت☘️وگرنه صد قدح نفتاده بشکست☘️باباطاهر ☘️
اوووووووه مادرشوهر آبجیت از تو وسیله قرض میکنه ، والا من روم نمیشه از آبجیم چیزی قرض کنم ، چه دل گند ...

آره خیلی پرو هست تازه بازم چند بار به آبجیم گفت برو بگیر آبجیم گفت من نمیگیرم سه بار تو خرابش کردی من بردم درستش کردم بسه دیگه

فقط کارچر !

یا کارچر بگیر یا کلا نگیر

کنوودم هفت هشت سال پیش خوب بود الان چینه بدردنمیخوره 

اینام ک میگن بدردنخوره جنسش بدرد بخور نگرفتن ک یا اب میده یا دستش بخار میده داغ میشه یا گچ میگیره یا حجم ابش کمه ب دردسرش نمی ارزه ک هی پر کنن صبرکنن

کارچر اصلا قطعاتشو ک نگاه میکنی مشخصه المانیه اینقد ک با کیفیته اون قسمتی ک درشو باز میکنی اب بریز 

قطعه ش برنز هست بخارشم ک حرف نداره حوله اش همه چیزش عالیه

من دلونگی و کنوود از نزدیک دیدم خوشم نیومد دلونگی ک اصن جای دکمه هاش پلاستیک بود رنگ قرمز و سبزش دیده نمیشد کلا خیلی بی ریخت و بی کیفیت بود