2777
2789
عنوان

میخوام بخارشوی بخرم اما نمیدونم چی بخرم ؟؟؟ 🤔🤔

| مشاهده متن کامل بحث + 8675 بازدید | 49 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عزیزم من خودم همیلتون دارم راضیم خواهرم کنوود داره حرف نداره ینی کلا قابل مقایسه با مال من نیست خیل ...

توی یه سایتی هم خوندم که نوشته بود اول کارچر بعد کنوود ، اما خب نظر اونی که داره استفاده میکنه مهمه

واقعا ؟ فکر نمیکردم برای فرش کاربرد داشته باشه

اره مال ما مارکش کنووده و مثلا عالیه ولی کاربردش خیلی جالب نیس تانداشته باشی خوشت میاد بخری میبینی اضافس . میگم ک تمیز نمیکنه ولی براق کننده خوبیه چون بخارو بافشارمیده و شمام میکشی فقط سبب برق زدن میشه

توی یه سایتی هم خوندم که نوشته بود اول کارچر بعد کنوود ، اما خب نظر اونی که داره استفاده میکنه مهمه

راستش من کارچر اصلا نشنیدم اما کنوود واقعا عالیه.خواهر پذده مبل فرش همرو تمیز میکنه قشنگ برق میندازه 

هنوزم وقتی میخندی دلم از شادی میلرزه...
نگیر بنظرم‌ خیلی کاربردی نیس من دارم‌کنوود  ولی اصلا استفاده زیادی نداره در حدی که هزینه میکن ...

آخه شنیدم برای پاک کردن دیوار ها و سرامیک های کف خیلی خوبه ، من یه سره دستمال دستمه یا دیوار میسابم یا کفو 😑😑 

از دوو راضی هستید ؟

آره خودم خوب استفاده میکنم سه بار مادر شوهر آبجیم همش به آبجیم میگفت بخار شور منو بگیره گرفت هرسه بار من روم نشد به خواهرم بگم نمیدم ولی هربار یه جور خراب کرد آبجیم برد درستش کرد دست خودم خوبه ولی دست اون خراب میشه آخرش به آبجیم گفتم دیگه بهتون نمیدم

راستش منم خیلی چیزاخوشم اومد دیدم اضافس فقط الکی خریدم دکوری گزاشتم ی جا مثلا غذاساز مثلا چندکاره ابمیوه گیری  مثلا مایکروویو یاقهوه ساز اینااصلا بکارم نمیان چون ی اب هویج ک ادم بیرون‌میخوره باهرکدومشم کارکنی فقط کاراضافی درمیادش😅😅 راستش الان فقط توفکر یه مولینکسم اینوبگیرم دیگ فکرنمیکنم چیزی بگیرم