2777
2789
ندیدم که... چرا ؟ ولش کردی ؟ منم هنوز خودمو وزن نکردم 

شاید اعلاناتت زیاد بود بین اونا گم شد

نمیدونم خیلی اراده‌م کمه خودمم از خودم بدم میاد😫

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

متاسفانه منم همین طورم.... خیلی لاک پشتی پیش میرم ... خودمو وزن کردم یک کیلو کم کردم

کاش منم لاک پشتی پیش برم من همونم پیش نمیرم باز خوبه تو همینقدر اراده داری من خوراکی میبینم دست و پامو گم میکنم😫

پروفایلم عکس خودمه لطفا کپی نکنین❤ البته چیز خاصی نیس یه عکس از پشت سَرَمه قیافمم مشخص نیس ولی به هرحال متعلق به منه😁
کاش منم لاک پشتی پیش برم من همونم پیش نمیرم باز خوبه تو همینقدر اراده داری من خوراکی میبینم دست و پا ...

من بهت قول میدم با هر یک کیلوای که کم کنی انگیزت خیلی بیشتر شه 

بخدا من خودمم اشتهای دارم که هر چی بخورم سیر نمیشم و فورا هم چاق میشم ..‌.

میلم به ترشی و شیرینی همه خوراکی ها هم میره 

ولی باید وزن کنم ،نه میتونم لباس درست و حسابی بپوشم ،نه خودم از اندادمم خوشم میاد ،نه اندامم به اندام هم سن و سالام میخوره ،نه با همسرم تناسب دارم و....

من بهت قول میدم با هر یک کیلوای که کم کنی انگیزت خیلی بیشتر شه  بخدا من خودمم اشتهای دارم که ه ...

دقیییقا درست میگی

آدم خودشو هم سن و سالاش مقایسه میکنه☹

به خاطر انگیزه دادن تو دوست گلم سعی میکنم بازم غذامو کم کنم حتی اگه شده یک کیلو کم کنم کم کم انگیزه‌م بیشتر میشه😍

دقیییقا درست میگی آدم خودشو هم سن و سالاش مقایسه میکنه☹ به خاطر انگیزه دادن تو دوست گلم سعی میکنم ...

حتما شروع کن 

منم غذامو کم کردم فقط، نتونستم رژیم سخت بگیرم برا همین خیلی لاک پشتی پیش میرم ولی بازم خیلی خوشحالم که ۹کیلو کم کردم درسته شش ماه زمان برده ولی بازم خیلی ذوقشو دارم 

حتما شروع کن  منم غذامو کم کردم فقط، نتونستم رژیم سخت بگیرم برا همین خیلی لاک پشتی پیش میرم ول ...

آره بابا ۸ کیلو تو ۶ ماه خیلی خوبه آخه هرچی کاهش وزن آهسته تر باشه، برگشتش سخت تره. اگه زود کم کنی زورم چاق میشی