2777
2789
عنوان

چیکارکنم ازدست شوهرم

633 بازدید | 30 پست

خدایاخسته شدم ازدست ایت یه بارخیانت کردبخشیدمش .دیروزدوستش بهش پیام داده خواب بودمن ورداشتم خوندم نوشته بوداین پیروعصبیه شماره یع جوان ترشوبفرست بیدارشدپرسیدم این کیه چی میگه شماره چی میگه به توربطی نداره انقدگیردادن تاگفت شماره یه زنس دادم بهش میگم توشماره زن ازکجااوردی مسافرکش میگه اون روزی یه زن سوارکردم گیردادبهم تاشمارمونگیری نمیدم پایین منم گرفتم دادم بهدوستم چطوری حرفشوباورکنم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

وا شوهرت ماشالا ساقی شده فکر کنم

پیر و جوان داره دم دستش

برای سلامتی خواهرم اگر ممکن لطفا یک صلوات بفرستید.😔💔 این روزها که حالت خوب نیست، دلم برای لبخند شیرینت تنگ شده. می‌دونم که مریض بودن سخته، اما یادت باشه ما همیشه کنارت هستیم و تو تنها نیستی. تو قوی‌ترین دختر دنیا هستی، و مطمئنم خیلی زود حالت خوب می‌شه.دوقلوی تو هم مثل من نگران و دلواپسه. به قول بابا انگار وقتی تو حالت خوب نباشه، دنیا برای اون هم غمگین می‌شه و درد تورو میکشه. اما منتظریم که خیلی زود قوی و شاد برگردی و دوباره با هم بخندیم و خوش بگذرونیم.ما خیلی دوستت داریم و همیشه کنارت هستیم. قوی باش، عزیزترینم.

میخوای حرفشو باور کنی واقعا؟؟!ذاتش خرابه کلا

حیف اعصاب و روان قشنگم نیست با توی بی مغز بحث کنم؟خلم من؟ 😂                                                                  وقتی داری تیکه تیکه میکنی خودتو از فشار یه باشه         بهت میگم و 💩 میشی پس به کامنت من نظر احمقانتو ریپلای نکن🦦👩‍🦯                                                                             

ببخشیا ولی عین سگ دروغ بگو میگه کدوم زن میگه تا شمارمو نگیری نمیرم پایین 🙄🙄بعدشم اینقد دور برش هست که اضافه ها رو میده دوستاش بعدشم انواع و اقسامشم داره پیر  وجوان و ......

من یه عمره خنده رو صورتم قاچاقه

واقعا میخوای باور کنی

فقط 1 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

𓆃ایران زمین𓄂      "نخستین گام برای از میان برداشتن یک ملت، پاک کردن حافظه آن است. باید کتاب‌هایش را، فرهنگش را و تاریخش را از بین برد. بعد کسی را گمارد که کتاب‌های تازه‌ای بنویسد، فرهنگ تازه‌ای جعل کند و تاریخ تازه‌ای بسازد...”.ملت هارا از تاریخشان دور نگه دارید در این صورت راحت کنترل میشوند. تاریکاندیشان می‌خواهند زنان را درسیاهینگه دارند ؛آن‌ها ازروشنشدن ذهن زن می‌ترسند؛چون می‌دانند زن بداند، به کودکش هم یاد خواهد داد ... *من خود اندوهگین نیستم اندوه عالمم، سرزمینی در سینه ام گریه میکند*