banoo2267 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 1220 عنوان ناهار چی درست کنیم؟! 236 بازدید | 36 پست یه غذایی ک برنج نخواد ولی دلچسپ باشه🤔 خدا هست🙂 1398/11/17 | 09:52 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
banoo2267 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 1220 من مهمون میاد واسم دارم قرمه سبزی بار میذارم منم دلم قرمه سبزی خواست...ولی شوهرم غذای برنجی نمیخوره خدا هست🙂
shekiba عضویت: 1398/04/16 تعداد پست: 5176 من مهمون میاد واسم دارم قرمه سبزی بار میذارم منم قورمه سبزی گذاشتم خدایا هزار مرتبه شکرت
eliiiiize عضویت: 1396/06/17 تعداد پست: 18668 من مرغ استریپس میخوام درست کنم با سیب زمینی سرخ کرده🙈 جهل و تعصب آنقدر قدرتمند است که میتواند جنگ را به صلح،و بردگی را عین آزادی جلوه دهد.
banoo2267 مدیر استارتر عضویت: 1397/12/22 تعداد پست: 1220 یه غذای رژبمی ام به من تپل بگین😍🎀 تو هیچی نخور عزیزم... خدا هست🙂
palasht عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 577 سیب زمینی هارو خییلی ریز کنین به شکل مربع بعدشم با سوسیس سرخ کنین و فلفل دلمه هم توش بریزین و خیلی ریزش کنین و بعدشم پنیر پیتزا بهش بزنین و😋😋😋به بهههه
عاشق_نی_نی2 عضویت: 1395/08/10 تعداد پست: 2175 من مرغ استریپس میخوام درست کنم با سیب زمینی سرخ کرده🙈 مرغ استریپس چی هست همسرم و پسرم عااااشقتوووونم
palasht عضویت: 1398/10/24 تعداد پست: 577 من مرغ استریپس میخوام درست کنم با سیب زمینی سرخ کرده🙈 چجوریه
نسررین۲ عضویت: 1398/09/02 تعداد پست: 6929 من ویر قیمه گرفتم گذاشتمکتلت کوکو آش ساندویچ مرغ کشک و بادمجان...ولی املت از همه اش بهتره نیکمهرم تیر میاد خداوند ازمامادران شیر ب شیر بچه دار میپرسدجوانی ات در چ راهی صرف شد؟ج ما!درراه شیردرست کردن.پوشک عوض کردن.پی پی شستن! خوب.گلدونه خانم مهرگان خانم هم دنیااومد.دست خانم دکتراحمدیان پوردردنکنه.خ زحمتشون دادیم.دخترداشتن حس بینظیریه.من ازاول عمرم تاحالا عاشق دختربودم وهستم امانمیدونم چرارادمهررو انگاربیشتردوست دارم خداروشکر ک خداجنسمون روجورکردومنولایق مادری دخترهم دونست.مهرگانم.عزیزدل مامان وبابا.خوش اومدی تودلم.منوباباوداداش رادمهرمنتظرتیم.بوس بوس من.انشاالله دامن همه منتظرازودسبزبشه.ازهمه کسایی ک برام دعاکردن سپاسگذارم.خواهرااگه میشه برام صلوات بفرستیدعددبارداریم پایینه.دعاکنیدخدابهم بچه دوم هم ببخشه دعاهای شمامعجزه اس.خداروشکر خدانورچشممون روصحیح وسالم دادبهمون.دعاکنید ببخشه بهمون پسرمون رو.واینکه سالم و صالح وخوش قدم وخوش روزی وعاقبت بخیر باشه.خدایادعای مادردر حق فرزند گیراس.توروبحق همین ماه رمضان کاری کن ک پسرم دستگیروچاره سازباشه برامردم.قدم توراه اصلاح امورمردم برداره.آمین امروز۱۸آذر۹۸سرصبحی ی لگد محکم زدی ب مامان(قربون مشت و لگدهات بشم.بعدش گفتم پسرمامان یکی دیگه ام بزنه مامان ببینه.یکی دیگه ام زدی ومامان ازرودلش احساس کرد ضربه ات رو.بازگفتم یکی دیگه ام بزن دیگه نزدی.بنظرتون رییس کیه؟مامان یانی نی؟