2777
2789
عنوان

فقط تا فروردین میمونم .عوووووووووضی

| مشاهده متن کامل بحث + 636 بازدید | 37 پست
وقتی نیاز داری ب کارت... مجبوری باهاش بسازی و کاری کنی نسبت بهت جبهه نگیره ، یه مدت مرخصی نرو

تموم شد دیگه سال

اونم مجبوری رفتم

میدونم اخلاق گندشو

عشق بلایی است که همه خواستارش هستند.  
توام اگه جای من بودی این جوری میشدی

الحق که توله سگ 

حق داری منم بودم بدتر از این فحش میدادم 

فحش های تو خوبع الان اگه من جات بودم شلوارشو درمیاوردم

صبحانه را میتوان با دسر عاشقانه های شیرین میل کرد...وقتی الکی حواسم را پرت روزنامه خواندن کنم و از فنجان تو چایی بنوشم و بعد با کلی اب و تاب بگویم:  عجیب است...چقدر چای امروز خوش طمع شده...!                                            چشمانت به خنده بیفتد ولقمه نیمه گاز زده ام را از دستم بگیری                                                         و بگذاری دهانت و بگوویی:عجیب تر اینکه نان و مربای امروز هم طمع هیجان انگیزی دارد و هضم،این مزها های ه عجیب،بوسه ای میخواهد که که از ابتدای صبح روی لب های جنابعالی دارد زبان درازی میکند!!                                                                                  بابا تیکر رژیمه ،من مجردم هنوز شوهرم کجا بود که حامله بشم بابا                                                                                   

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

کاملا درکت میکنم الهی آتیش بیفته به مال و اموالش، هرچی فحش بدی بازم کمه

🌼خدایا هر چیزی به وقتش برای آدمها قشنگه🌼 ...به هر کس هرچیزی رو که میخواد همون زمانی بده که آرزوشو داره.خلاصه بگم مصلحتت رو با آرزوهای آدما یکی کن،اونا کسی رو جز تو ندارن.مرسی❤️

خدا ازش نگذره 

بابام آسمونی شد یادتونه میگفتم برا سلامتیش دعا کنین ؛ بابام رفت و رو دلم یه دنیا غم گذاشت( قبلا عضو بودم ولی بخاطر زدن حرف حق اونایی که تاب شنیدن نداشتن ترکوندن کاربریم رو)
الحق که توله سگ  حق داری منم بودم بدتر از این فحش میدادم  فحش های تو خوبع الان اگه من جا ...

ههههههههههههههههههههههه فک کنم به اون مرحله هم برسم

خیلی نامرده داره و نمیده

ميدوني كار از جاي ديگه ميلنگه 

بس كه بدبختي و بيكاري زياد شده اين صاحبكارا ميبينن هر رفتاري كنن طرف مجبوره تحمل كنه واسه همين پررو شدن بعضيا خيلي بي وجدانن 

اگه تونسي برو دنبال ي كار ديگه 

اونجا خودتو پير نكن

ما را به کار جهان هرگز التفات نبود....! :-)
ميدوني كار از جاي ديگه ميلنگه  بس كه بدبختي و بيكاري زياد شده اين صاحبكارا ميبينن هر رفتاري كن ...

اره تا اخر سال میمونم

همش میگه بیرون دیگه کار نیست

همه دارن جم میکنن

میگم خدایا پس این همه همشهری اگهی رو واسه چی میزنه

اینم منو گیر اورده