2777
2789
عنوان

یعنی خودم بچمو بدبخت کردم؟😭

502 بازدید | 24 پست

دخترم ۵۰ روزشه ۴۴۰۰ وزن داره

بخاطر ریفلاکس وزن نگرفته😭

اوایل شیرم ک بود کمکی شیرخشک میدادم روزی دو الی ۳ بار

اما از تنهایی و بی تجربکی و دردسزارین گاهی ۶۰ سی سی بش میدادم و میخورد 

فکر میکنم همین زیاده خوری باعث شد ریفلاکس بگیره نه؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مادر شوهرم میگفت وقتی بچه شیر ها رو استفراغ میکنه...یعنی زیادی شیر خورده ...خوبیش اینه دل درد نمیگیره....در ضمن رفلاکس یه مدل واکنش بدن به زیادی شیر خوردنه...اگه زیاد این مدلی میشه یگببرش دکتر وگرنه مشکلی نداره

مثل من 😭 من خودمو کشتم وزن بگیره و چاقشه نشد پدرم در اومد الانم نزدیک دوسالشه اصلا غذا نمیخوره و منم اخلاقم سگی میشه😭

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪
مثل من 😭 من خودمو کشتم وزن بگیره و چاقشه نشد پدرم در اومد الانم نزدیک دوسالشه اصلا غذا نمیخوره و من ...

درمانشم کردید؟ بخدا خودمو نابود کردم اونقد رعایت میکنم و مراقبشم که خوب شه😭

درمانشم کردید؟ بخدا خودمو نابود کردم اونقد رعایت میکنم و مراقبشم که خوب شه😭

نه عزیزم روزای سختی بود برام هنوزم هست انقدر پای گاز میمونم انقدر تنوع میدم به غذاهاش انواع کیک و بستنی تو خونه درست میکنم براش ولی طرفش نمیره 😔من دق میکنم شوهرم میگه به درک بزار نخوره خودتو کشتی

دخترم رُز 🌹یه روز به دنیا میاد😍😍  خدا دید خیــــــــــــلی دختر دوستم بهم دوتا پسر داد 🤪🤪🤪🤪🤪