2777
2789
عنوان

مهمونی😍

107 بازدید | 9 پست

خانوما مهمونم یدونه دوستم و مامانشه به نظرتون چیا درست کنم؟ 

دیروز سالاد و...

ممنون میشم نظر بدین 😘⁦♥️⁩

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

دسرپاناکوتا شام زرشک پلو یاکوفته تبریزی  پیش غذاهم کشک بادمجون گردوپیاز ووووووو من غش😑

خخخ . مرسی فقط واسه ناهار میان🙃

رفیق جونام باید از لحظه های باهم بودنمون فیلم بسازن تا همه بدونن رفاقت واقعی یعنی چی!😍                     عاشقتونم 😝💃🌈
دسرپاناکوتا شام زرشک پلو یاکوفته تبریزی  پیش غذاهم کشک بادمجون گردوپیاز ووووووو من غش😑

پاناکوتا چیه؟🤔

پس قورمه سبزی یاچلوگوشت دسر گلدن کافی دسرم سوپ شیروخامه

⁦♥️⁩⁦♥️⁩😍

دسره باخامه وشیروپودرژلاتین وشکروپودرنسکافه یاقهوه یاشکلات😁

ممنونم 😘