2777
2789
عنوان

خانومای حامله شماچجورمیخوابید

| مشاهده متن کامل بحث + 682 بازدید | 80 پست
بنظرتون اشکال داره ماه اول دوم رو شکم بخوابم

تا ١٦ هفته هرمدلي بخوابي اشكال نداره بعدش بايد رعايت كني ولي هرچي كمتر ب شكم و كمر بخرابي بهتره و زودتر عادت ميكني ب پهلو بخوابي

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
حالا بنظرت یکی دوماه اول اشکال داره رو شکم بخوابم

ن عزیزم کوچولوه ولی سعی کن تو این سه مال اول خودتو عادت بدی روشکم نخابی

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اتفاقا خیلیم ربط داره مخصوصا که نباید یهو بچرخی

اصلا ربطي ب بند ناف نداره ي دوتا سوال بپرس از دكترت خوبه 

چرخيدنم برااين ميگن نبايد ازين پهلو ب اون پهلو بچرخي چون رگ اصلي ك ب جنين اكسيژن رساني ميكنه از كمر رد ميشه و يدفعه چرخيدن باعث تنگ شدن اون رگ ميشه همينطور اگه ب پشت بخوابي

اينكه بند ناف ميپيچه حرفيه ك قديميا ميزدن و اصلا درست نيست

بزرگترین کادوی تولد امسالم رو امروز (۲۸-۰۸-۹۸) از خدا گرفتم دقيقا  روزي ك قرار بود نيني ك از دست دادم ب دنيا بياد تست بارداريم مثبت شد الهي هزار بار شكرت😍 مهربونا میشه برای سلامتی و سالم دنیا اومدن دخترم ی صلوات بفرستید ❤️۲۶-۰۹-۹۸ امروز دکتر تپش قلب  مورچمون رو شنید😍١-١١-٩٨ امروز رفتم غربالگري خداروهزاربار شكر همه چي عالي بود ي نيني ناز  ك دائما شيطوني ميكرد و خودش رو ميكوبيد ب در و ديوار دلم❤️😍😍 ۱۰-۱۲-۹۸ امروز فهمیدم ی دختر کوچولوی ناز تودلمه😍 خدایا شکرت بابت همه ی نعمتهات و دختر نازمون❤️مامان جان صدای قلبت رو واضحتر از همیشه شنیدیم و باهاش بغض کردیم ان شاءالله ۱۲۰سال بتپه قلبت مادر❤️ تا جایی هم ک تونستی شیطونی کردی و منم با دیدنش دلم قنج میرفت 😍 بابات کلی ذوق کرده بود ازینکه تو دختری😍😍 ٢٦-١٢-٩٨ امروز براي اولينبار خيلي واضح لگد ددن و تكون خوردنت رو حس كردم انقد ذوق زده شدم ک یلحظه نفس کشیدن یادم رفت 😍 بابایی هم دستش رو گذاشت رو دلمو تو محکمتر تکون خوردی و کلی کییییف کرد🥰 ١٦-٠١-٩٩ امروز دوباره صداي قلبتو شنيدم عروسك مامان❤️😍 هنوز باورم نميشه ك دارم ميشم مامان ي نازدونه دختر  همش واسم مثل خواب ميمونه ك دائم دعاميكنم واقعي باشه😍 سلامت بيا بغلم عروسكِ قشنگم😍🥰🙏🏼
اصلا ربطي ب بند ناف نداره ي دوتا سوال بپرس از دكترت خوبه  چرخيدنم برااين ميگن نبايد ازين پهلو ...

عزیزم من یکم خارش دارم دکتر خودم نیستش میشه فردابرم مرکز بهداشت ؟معاینه میکنن بنظرت؟

اصلا ربطي ب بند ناف نداره ي دوتا سوال بپرس از دكترت خوبه  چرخيدنم برااين ميگن نبايد ازين پهلو ...

میشه لطفا درست حرف بزنی؟!!!

من با شما دعوا دارم؟!!!

در مورد بند ناف هم تو کتاب خوندم و از هیچکس نشنیدم

اصلا کاری به حرف قدیمیا ندارم

افراد سمی شما را دیوانه میکنند. آنها مهارت دارند، که شما را آزار دهند!               تنها رمز این است، که سر حرف خود بمانید و وقتی فردی قصد عبور از مرز شما را دارد ، بر خط قرمز های خود پافشاری کنید.
عزیزم من یکم خارش دارم دکتر خودم نیستش میشه فردابرم مرکز بهداشت ؟معاینه میکنن بنظرت؟

اره عزيزم ميتوني بري وقتي اورژانسيه مجبوري بري ديگه❤️

منم بالشتا رو نمیزارم پتومو میزارم لای پام اما دکتر یوگامون میگفت اینجوری بهتر بخوابید

افرین ک میری یوگا😍 منم پتومو میزارم بین پام ازاینطرف کلیه م میچاد اخه شهرما خیلی سرده. کلا شبا خوددرگیری دارم سرخابیدنم