2777
2789
عنوان

سوتی هاتونو بگین

121 بازدید | 7 پست

من خودم خدای سوتیم مثلا یه بار سرکلاس بجای جدول تناوبی گفتم جدول تناسلی دبیرمونم هی میگف اشتباه گفتی تصحیح کن منم دوباره همونو می گفتم و متوجه نبودم تهشم گفت ولش کن نمیخواد بگی بعدم دوستام بهم گفتن که چی گفتم یه بار دیگه ام ستون فقراتو گفتم ستون کمرات یا اینکه ابوریحان بیرونی رو گفتم درونی درکل سرکلاس علوم کارم فقط سوتی دادنه

ی بار رفته بودیم کوه.اکثرا مرد بودن و من با شوهرم رفته بودم میشه گفت تنها زن اون جمع.موقع بالا رفتن از کوه یکی از پسرایی که با دوستاش اومده بود پاش لیز خورد و ی تکون محکمی خورد منم دستمو دراز کردم دستشو گرفتم نیفته😐کاملا غیر ارادی...فقط قیافه ی شوهرم و دوستای پسره دیدنی بود😑😓شوهرم تا چندوقت باهام حرف نزد

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ی بار رفته بودیم کوه.اکثرا مرد بودن و من با شوهرم رفته بودم میشه گفت تنها زن اون جمع.موقع بالا رفتن ...

ای بابا این خوب یه واکنش کاملا طبیعی بود. برای من از این اتفاقات زیاد میوفته. دیگه شوهرت واسه چی ناراحت شد

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
ای بابا این خوب یه واکنش کاملا طبیعی بود. برای من از این اتفاقات زیاد میوفته. دیگه شوهرت واسه چی نار ...

چون ده تا مرد اونجا بودن و من دست دراز کردم برای ی مرد نامحرم.جالب اینجاش بود که فقط ی تکون خورد نمیخواست بیفته نمیدونم چرا فکرکردم داره میفته دستشو که گرفتم خودشم تعجب کرده بود😂

چون ده تا مرد اونجا بودن و من دست دراز کردم برای ی مرد نامحرم.جالب اینجاش بود که فقط ی تکون خورد نمی ...

الهی، ترسیدی اون لحظه و حتما ذهنت هم مشغول بود. بابا هیچکی مثل من قیصر بازی در نمیاره 😃 خودم گاهی وقتها از خودم تعجب میکنم

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
آره حتما😂😂قیصر😂😂😂

خواهش میکنم. من متعلق به همه ی شما هستم😃😃😃😃

باور کن. کارهایی میکنم که اصلا به من ربطی نداره ها. 😃