2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خارجی یکی دیدم بد بود بیشتر ترسیدم ‌.‌..

من تا دلت بخواد راجبش خوندم . بستگی به اعمالت داره . حق الناس عذاب در پی داره . و خودکشی که وحشتناک ترین وضعیتو دارن اما در کل اونقدر که ترسوندنمون بد نیست معمولا همه حس خوبی دارن جز اونایی که ظلم میکردن تو این دنیا

یعنی اون دنیا وجود نداره؟

من یه بارازبهروزبقایی یه فیلم دیدم که زمانی که درکمابوده وسطح هوشیاریش خیلی کم شده بوده میگفت بهترین دوران زندگیم بوده وچنان حالت قشنگ ودلپذیری بودکه نمیخواستم برگردم

دیدمت درحریری زمهتاب سردوخاموش خفته بودی       (عزیزم )
خوشبحالشون😞😞مثلا کسیکه تو این دنیا با عذابو درد میمیره اون گناهکاره؟

کلا انسان باید تو خوف ورجا باشه 

نه خیلی نا امید ونه خیلی امیدوار

باید تا جایی که میشه سعی اش براین باشه دچارگناه نشه حالا یه موقع سهوا پیش بیاد میتونه به خدا امید داشته باشه یا اگر بعدا توبه کرد بازهم امید داشته باشه 

ولی به اسم خدا بخشنده است نره سراغ گناه

آیات قرآن خودش گویاس عزیزم، کتاب سرنوشت انسان از آقای عالی هم از لحطه ی مرگ و جان دادن تا قیامت و صراط وبهشت و جهنم رو بر اساس آیات ترسیم کرده 

لبخند بزن، انار لب های تو را دانه کنم...
ترسناک بود😣 ابجیم نصفه داستانش و گفت تازه شخصیت داستان ادم خوبی بودش😢😢

ترسناک نیست ولی بستگی به خود آدم داره من خودم خان اولو که نماز هست گیرم وای به حال بقیه اعمال که روایت داریم که اگر نماز قبول بشه بقیه اعمال هم قبوله وبالعکس