2777
2789

سلام بچه ها...بوی عید داره میاد و بازار خریدا داغه...حالا که همه دور همیم بیاید یه نظری درباره خریدهای من بدید...  

اول از همه باید بگم پوزش میخام از همه کسایی که وضع مالیشون خوب نیست و شاید نتونن خرید عید کنن  ،والا منم خیلی دیر به دیر خرید میکنم شاید سالی دوبار وآخرین خریدام 10ماه پیش بود فک کنم...

بعضی چیزا هم پولم تموم شد و نتونستم بگیرم مثل شال و شومیزو ...

راستش من خیلی  دیر پسندم و اول باید کل بازارو بگردم تا یکی یکی چیزای مورد علاقمو پیدا کنم،درعین حال خیلی ساده پسندم،لباس ساده و بی شیله پیله دوست دارم.

هر انتقادو پیشنهادی هم که داشتین پذیرام...

من قدرت جذب هیچ خوبی و دفع هیچ بدی را ندارم،مگر آنچه پروردگارم برایم بخواهد....  

بزار

خودکارتان را گم کنید:خودکار ندارید/ خودکار نداشته باشید:نمینویسید/ ننویسید:نمی خوانید/نخوانید:موفق نمیشوید/ موفق نشوید:دیپلم نمیگیرید/ دیپلم نگیرید: کار ندارید/ کار نداشته باشید:پول ندارید/ پول نداشته باشید:غذا ندارید/ غذا نداشته باشید:لاغر میشوید/لاغر بشوید:زشت میشوید/زشت بشوید:عشق ندارید/ عشق نداشته باشید:ازدواج نمیکنید/ازدواج نکنید:بچه دار نمیشوید/ بچه دار نشوید:تنها میمانید/ تنها بمانید:افسرده میشوید/ افسرده بشوید:مریض میشوید/ مریض بشوید:میمیرید                                                خب مراقب خودکارتون باشید           

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگذاریه

بیا عروسکاموببین😍...کانال عروسکسازی من رو تو ایتا سر بزن.   https://eitaa.com/gisooarusak     تنبلی تخمدان درمانش اصلاح سبک زندگیه برای اطلاعات بیشتر این پیج رو دنبال کنید و اگه بهتر شدین برام دعا کنیدniloofarpcossupport