2777
2789
عنوان

خانوادمو نمی بخشم....

523 بازدید | 21 پست

پدرم وقتی هنوز ب دنیا نیومده بودم سر مادرم هوو آورد نمیدونم اصا مادرم براچی منو حامله شد.....

برادرم معتاد شد. پدرمون کلا ولمون کرد. مامان ساده و خیلی بی عرضه من هیچ کاری ک برام نکرد بجای اینکه شوهر داری یادم بده یکم سیاست یادم بده مدام بهم میگف مردا نامردن مردا خائنن.... 

ذهن منو خراب کردن. همیشه ترس ازین دارم شوهرم بهم خیانت کنه با اینکه واقعا مرد پاکیه.

النم مادرمو خواهر بزرگترم حرف درست کردن برا شوهرم ک معتاده.... اینا خودشون زندگی درست نداشتن نمیذارن منم راحت زندگی کنم. شوهر من تاحالا بهشون بی احترامی نکرده ولی اونا مدام ب من و شوهرم بی احترامی میکنن. چن وقت پیش با دختر شیرخورم رفتم خونشون باهاشون حرفم شد نصف شبی منو با بچه کوچیک از خونشون بیرون کردن همه وسیله هامم پرت کردن از پله بیرون.... کور بشم اگ دروغ بگم. تو مراسمهای ازدواجم هیچی ندادن. ی قاشق واسه جهازم ندادن. میدونم باورش براتون سخته... واقعا ب اینا میگن خانواده...

ازشون متنفرم. 

قطع رابطه کن

عضوگروه نارنجی🧡 شروع رژیم ۹۹/۶/۳۰⁦💪🏻قد۱۷۵. وزن اولیه۷۶🤐هدف اول۷۰😋هدف دوم۶۵😍هدف نهایی61 ⁦❤️⁩ خدایا به امید تووو⁦❤️⁩۹۹/۹/۹من به هدف دومم حتما رسیدم و نزدیک هدف آخرم😍😍😍شروع رژیم با کمک @بامداد_خمار.هی تویی که داری امضای منو میخونی اینو بدون هیچوقت برای شروع دیر نیست.همیشه سعی کن بهترین نسخه از خودت باشی اراده کن و تموم بهونه هارو بریز دور.تو میتونی⁦😍⁦💪🏻⁩

قطع رابطه کنید ؛ خیلی راحت ،این جور خانواده نبودش بهتره 

فقط برای یادگیری یه سری اطلاعات و مهارت های زندگی مشترک عضو شدم !!! قبلا هم عضو بودم و تازه وارد نیستم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم دشمنت کور بشه اونا چشم ندارن خوشبختی شما رو ببینن هست اطراف منم زیاد از این ادما قطع رابطعه کن به خودت وزندگیت برس فقط 

هیچ تعهدی نمیتونه آدمها رو کنار هم نگهداره مگر این که دلشون به بودن باشه 

چی بگم والا 

بالاخره مادرته 

حتماااااااا بخونید💕💕💜💜دو تا بچه بودن توی شکم مادر.اولی  میگه تو به زندگی بعد زایمان اعتقاد داری؟ دومی: آره حتما. یه جایی هست که میتونیم راه بریم شاید با دهن چیزی بخوریم. اولی: امکان نداره. ما با جفت تعذیه می شیم. طنابشم انقد کوتاهه که به بیرون نمی رسه. اصلا اگه دنیای دیگه هم هست چرا کسی تاحالا از اونجا نیومده بهمون نشونه بده. دومی: شاید مادرمونم ببینیم. ولی مگه تو به مامان اعتقاد داری؟ اگه هست پس چرا نمی بینیمش؟ دومی: به نظرم مامان همه جا هست. دور تا دورمونه. اولی: من مامانو نمی بینم پس وجود نداره. دومی: اگه ساکت ساکت باشی صداشو می شنوی و اگه خوب دقت کنی حضورشو حس می کنی.مثل دنياي امروز ما و خدايي كه همين نزديكيست.😍

چه سخت عزیزم منم مثل خودتم با چند تا تفاوت منم هیچ خیری از خانوادم ندیدم.وقتی شوهرت خوبه سعی کن خانوادتو فراموش کنی لچسب به زندگیت هرچند خودم می‌دونم آدم تو هر سنی هیچ چیزی محبت خانوادش نمیشه.ولی چه میشه کرد سعی کن تو واسه بچه هات خوب باشی

فقط خواهرا میدونن چقدر آدم خوشبختی خواهر و برادرش واسش مهمه یعنی حاضره جونشم بده اونا رو خوشبخت ببینه خواهش میکنم واسه اول سلامتی دوم خوشبختی خواهر و برادر منم صلوات بفرستید منم از ته دلم واسه شما دعا میکنم 😘😘😘😘
ارتباطتو باهاشون قطع کن فک کن اصلا نداشتیشون بچسب به شوهرت و زندگیت  با دوستای خوب ارتباط بگیر ...

من تو ی شهر غریب زندگی میکنم هیچ دوستی ندارم. اونشب من مسافر بودم مهمون بودم خونشون. موندم چطور دلشون اومد

مادرت در مورد مردا تجربه ی خودشو گفته

شغل مادرت چیه؟ بدون پدر بل یک پسر معتاد احتمالا به زور شکم‌خودش و بچه هاشو سیر می کرده نتونسته جهیزیه بده

خوشحالم که زندگی شما خوبه

دل گرم به زندگگیت باش

ان شاالله خوشبخت شی

این نیز بگذرد👆غر نزن، قر بده 👆 سلام و درود فراوان به ملّت عزیز و بزرگ ایرانبه شما سه تبریک عرض میکنم:تبریک پیروزی بر رژیم جعلیِ صهیونی و له کردن اوتبریک پیروزی ایران بر رژیم آمریکا و سیلی سخت به گونه اوو تبریک به شما ملت ایران بابت اتحاد فوق‌العاده، یکصدایی و ایستادن شانه به شانهایران کشور قوی، پهناور و دارای تمدّن کهنی است؛ ملّت ایران ، عزیز و پیروز است و عزیز و پیروز خواهد بود به توفیق الهی.