2777
2789
عنوان

راجع به خوابگاه و خونه دانشجویی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6913 بازدید | 62 پست
جدی میگی؟قفل چرا آخه؟؟؟؟؟؟😫

چقد سختش میکنی خب شاید ادم بخواد وسیله شخصیشو بزاره تو کمد در کمدو ببنده

تو خوابگاه ما ک خودت باید بخری قفل ندارن وگرنه همونجوری باز میمونه

من دیگه بعد شیش سال قفل نمیکنم

ولی عموما ترم اولا خیلی رو وسایلشون حساسن 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

تربیت اولا چون فقط اموزش تکمیلی داره (ارشد و دکترا) همه خوب و با فرهنگن و سن شون بچه و تینیجری نیست ...

واااااای. مرررررسی عزیز دلم. آروم شدم خیلی. خدا شما رو رسوند . داشتم کمکم دیوانه میشدم

با این اوضاع خوابگاه خطرناکه والا . اینطور که میگین

نه بابا هرکس باتوجه به تجربیاتش داره میگه اصلا خودتو نگران نکن. اینارو میگن که حواست باشه. وگرنه خیلیم خوبه اونجا مسئول دارین که شب روز کنارتونه تو خوابگاا اگه مشکلی باشه خودش حل میکنه. خواهرشوهرمن متاهله میره دانشگاه تهران شوهرش زنجانه. هروقتم راه میفته از خوابگاه اطلاع میدن که دراومده 

واااااای. مرررررسی عزیز دلم. آروم شدم خیلی. خدا شما رو رسوند . داشتم کمکم دیوانه میشدم

نه عزیزم اصلا غصه نخور بسیار دانشگاه خوبی قبول شدی و خیلی هم خوش میگذره تهران بهت 

تگرانی هم نداره خیالت راحت از هر جهت

دلت هم خواست میام باهم بریم تورِ تهران گردی :)))))

خوش اومدین به تهران 😍😍😍😍😍😍

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
آمل رفت وآمد میکردم تا خونمون 

او چ سخت

نگران نباش بابا خوابگاه خیلی خوبه 

تو ام با هم دوست شو 

من دیگه دارم وارد هفت سالگی میشم و واقعا ناراحت میشم روزی ک بخوام برم خیلی ام زیاد فک کنم تا چند وقت افسردگی بگیرم

معلومه که خوابگاه بهتره حتی کثیفم باشه دختر تو خونه تنهایی خیلی نگرانی داره 

آره گلم اولا که خوابگاه امنیت داره بعدش هم هرماه نمیخواد نگران قبض آب و برق باشی و هر وسیله ای مثل یخچال و اینا خراب بشه نگران تعمیرش نیستی و خوابگاه به دانشگاه نزدیکه اگه هم دور باشه خود دانشگاه سرویس داره برا خوابگاه

یه روز خوب میاد  
نه بابا هرکس باتوجه به تجربیاتش داره میگه اصلا خودتو نگران نکن. اینارو میگن که حواست باشه. وگرنه خیل ...

اره همه خوابگا ها وقتی خروج بزنی برای خونه ک داری از اون شهر میری بیرون اطلاع میدن به خونواده حالا یا کارت دارن میکشن اس میره یا زنگ میزنن