2777
2789
عنوان

راجع به خوابگاه و خونه دانشجویی سوال دارم

| مشاهده متن کامل بحث + 6913 بازدید | 62 پست
فدات بشم گلم .مزاحمت میشم حتما❤

🌸🌸🌸🌸🌸🌸

به حرفای دوستان که از جو خوابگاه بد میگن از این دید نگاه کن که هر آدمی با آدم دیگه متقاوته و هرکس صرفا دیدگاه شخصی خودشو میگه بهت برایِ شروع یه ترم خوابگاه رو تست کن

زمان عینِ برق و باد میگذره و میره 

اگه به هر دلیلی با خوابگاه اوکی نبودی وقت برای خونه گرفتن زیاد هست نگران نباش 

سوالی بود من هستم 🧡😍

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مرسی از محبت و آرامشی که بهم دادی عزیزم. شما دانشگاه تهران بودین خودتون؟

بله ❤

خانوما لطفا برا موفقیت و عاقبت به خیر شدنم دعا کنید و یه صلوات بفرستید، با دعاهای خوب شماست که روز بروز پیشرفت میکنم.ممنونم💛🧡❤
ایشالا دوستیهاتون پایدار باشه و بازهم تو مراتب بالاتر ببینین همو .خانوم دکتر❤

شاید باورش سخت باشه ولی من هر کدوم از سال بالایی های خودمون یا رشته های دیگه ک سال بالایی بودن هم اتاقیم بودن رفتن تا مدتها براشون ناراحت بودم دلتنگشون بودم

ن فقط من بقیهام اینجوری بودیم

احتمالش خیلی کمه دیگه بعد این بازم کنار هم باشیم برا استانای مختلفیم

عزیزان یه سوال دیگه  خوابگاه ۱۶ تخته خیلی شلوغه؟ منظورم خودگردان هست

یعنی چی یعنی تو یه  اتاق شونزده تخت ؟؟؟

تختا ک دو طبقه است یعنی میشه هشت تخت قطعا ب اندازه تون فضا هست