2777
2789
عنوان

رفتم سنو جنسیت.بگم کدوم ویارا یا تست خونگیا راس بودن

| مشاهده متن کامل بحث + 834 بازدید | 91 پست
این حالا حالاها باهاته. نی نی اولته؟تا ویار نداری هرچی دوست داری درست کن بخور . من غذاهای ابکی هم بد ...

اره عزیزم اولیه انقد دلم میخاد غذاهای جورواجور بخورم ولی گلودرد دارم همش دارم سوپ و غذاهای کبابی میخورم با شلغم و لیمو

بیچاره بچم😂

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

اره عزیزم اولیه انقد دلم میخاد غذاهای جورواجور بخورم ولی گلودرد دارم همش دارم سوپ و غذاهای کبابی میخ ...

اخی طفلی  حالا من قبلش چهارماه رژیم بودم ۱۵کیلو کم کردم بدنم ضعیف شده خیلی 

اخی طفلی  حالا من قبلش چهارماه رژیم بودم ۱۵کیلو کم کردم بدنم ضعیف شده خیلی

سر بچه اولت هفته چندم رفتی سونو واسه قلبش؟؟ من خیلی استرس دارم

توکل بر خدایت کن ، کفایت میکند حتما 🥰

عزیزم مهم خودتی ک دختربودن بچتودوسداشته باشی

گلسین! تسلی وئرمسین واخت اوزانماسین   گلسین! بوندان آرتیق داهاجانیم یانماسین  گلسین! اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر     گلسین! اونامندن باشقاسی توخونماسین  گلسین ! اوز_اوزه دایاناق هئچ دانیشماسین  گلسین!+ اونون یئری اولونجه منیم یانیمدیر🦋🍃🍀
سر بچه اولت هفته چندم رفتی سونو واسه قلبش؟؟ من خیلی استرس دارم

دقیق ۴۳روزگیش رفتم زود بود ولی تشکیل شده بود . اما اینو عجله نمیکنم . ۲۵بهمن میشه ۴۳روزگیش اما زود نمیرم

کجاش نوشته

داخل هم توضیحاتش بخون

گلم من الان یادم دقیق برگه سنو که بخام بهت بگم کجاش بچه من الان 1سال و8ماه

ولی میدونم که تو سونو وضعیت جفت و میزنه

خدایا خودت بساز...تو بسازی قشنگتره..    
دقیق ۴۳روزگیش رفتم زود بود ولی تشکیل شده بود . اما اینو عجله نمیکنم . ۲۵بهمن میشه ۴۳روزگیش اما زود ن ...

گلم بچه اولت چندسالشه که واس دومی اقدام کردی؟

خدایا خودت بساز...تو بسازی قشنگتره..