تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن .
من خودم ژله خیییییلی میخوردم تاثیر داشت ولی نه اوتطور که فک کنی
الانم شیرخشک دارم میخورم
پدر سیب زمینی اپزم دراوردم
ولی اینجا یکی میگفت سیب اپز ناشتا عااااالیه امتحان نکردم هنوز
صبام...⚖سوالِ حقوقی داشتین در خدمتم⚖می دانم اگر قضاوت نادرستی در مورد کسی بکنم، دنیا تمام تلاشش را میکند تا مرا در شرایط او قرار دهد تا به من ثابت کند در تاریکی، همهی ما شبیه یکدیگریم...
تراژدی زندگی اینه که زود پیر میشی و دیر عاقل . آدم ها شبیه هم عمر نمیکنندیکی زندگی میکنه و یکی تحمل . پت و مت احمق نبود تنها یاد گرفته بودن برای رسیدن به هدفشون باید تلاش کنند و مهم نبود چقدر تلاش کنن مهم این بود که در آخر به خواستشون میرسیدن .
از این زردا که شبیه کُلیه هستن تو آجیل هست اسمش یادم نیست از اینا خیلی تاثیر داره😆😆
بادام هندی