2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون این کارم یه جور حروم خوری بوده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 40 پست

یادمه ی بار سیزده آبان بهمون گفتن نفری هزار بیارین واسه کیک الان برام مهم نیست ولی اون موقع نفرین هم کردم چقد منتظر کیک بودم بهمون ندادن فقط ب بعضی از دانشاموزا ک چاپلوس بودن و پارتی داشتن دادن خدا ازشون نگذره کوچولو بودم دلم میخاست

کاربری دست دو نفره .....
یادمه ی بار سیزده آبان بهمون گفتن نفری هزار بیارین واسه کیک الان برام مهم نیست ولی اون موقع نفرین هم ...

اوخی عزیزم😘

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اخ اخ مثل خواهر من بیچاره هردیقه در حال درست کردن کاردستی و غذا و این چیزاس ...خدایی زمان ما غیر از ...

اره بخدا انقد اعصابم خرد شد بچه 6 7 ساله چه درکی از زندگی و نداشتن داره که از الان باید پیش دوستاش کوچیک شه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹
اره بخدا انقد اعصابم خرد شد بچه 6 7 ساله چه درکی از زندگی و نداشتن داره که از الان باید پیش دوستاش ک ...

مدرسه بچم هفته دیگه جشن غذا دارن با نماد پرچم باید درست کنیم بچه من بینهایت بدغذا نمیدونم چکارکنم شاید اونروز نفرستمش

دلم برای کودکی ام تنگ شده...نه استرسی بود...نه نگرانی بود...نه غصه ای....نه دلواپسی 
گناه کبیره کرده توبه کنه قبل حرف زدن فکر کن🙄🙄

عزیزم شما چتونه؟!من نظرمو گفتم 

از نظر من اول از خدا معذرت بخوان که اینکارو کردن بعدش در مرحله بعد بهتره حق ناس رو ادا کنن و حلالیت بطلبن 

اما اگر حلالیت طلبیدن برای ایشون سخته و ابروشون در خطر قرار میگیره ممکنه منجر به بحث یا بی احترامی شه

بهتره به طور غیر مستقیم برای بچه ها جبران شه

مثلا هدیه کوچیک و به این نیت بدن

در ضمن من نمیدونم لحن شما شوخی بود یا جدی

ولی نظر من این بود به کسی که تاپیک زده

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید