2777
2789
عنوان

بچه ها به نظرتون این کارم یه جور حروم خوری بوده 😢

| مشاهده متن کامل بحث + 392 بازدید | 40 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من نمیگم حرومه ولی به نظر من کار جالبی نیست از اول مدیریت میکردین اگه وسایل زیاد بود همه رو درست نمیکردین میگفتین برگردونن خونه 

وصف رخساره خورشید ز خفاش مپرس  دوست عزیز لطفا متن امضاء من رو بخونید نی نی سایتی گرامی لطفا اگر با کامنتهای من مخالفتی داشتید احساستون رو کنترل کنید و من رو ریپلای نکنید مگر اینکه مستقیما شما رو مخاطب قرار داده باشم یا استارتر تاپیکی باشید که توش پست گذاشتم ، من مایل نیستم هیچ بحث و تبادل نظری با مخالفانم داشته باشم مگر اینکه خودم اعلام آمادگی کنم پس خودتون رو خسته نکنید و با اجتناب از هر بحث بیهوده ای در حق اعصاب و شخصیت من و خودتون لطف بزرگی بفرمایید

من نمیدونم مدیرا چرا اینجوری ان 

هر چی میمونه میدن ب معلما 

مام دانش آموز بودیم مدیر معاون اینکارو میکرد 

منکه یادم نمیره

قُلْ يَا عِبَادِيَ الَّذِينَ أَسْرَفُوا عَلَىٰ أَنفُسِهِمْ لَا تَقْنَطُوا مِن رَّحْمَةِ اللَّهِ إِنَّ اللَّهَ يَغْفِرُ الذُّنُوبَ جَمِيعًا إِنَّهُ هُوَ الْغَفُورُ الرَّحِيمُﺑﮕﻮ: ﺍﻱ ﺑﻨﺪﮔﺎﻥ ﻣﻦ ﻛﻪ ﺑﺮ ﻧﻔﺲ ﺧﻮﻳﺶ ﺗﺠﺎﻭﺯ [ﻭ ﺳﺘﻢ] ﻛﺮﺩﻩ ﺍﻳﺪ! ﺍﺯ ﺭﺣﻤﺖ ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻧﻮﻣﻴﺪ ﻧﺸﻮﻳﺪ. ﺧﺪﺍﻭﻧﺪ ﻫﻤﻪ ﻱ ﮔﻨﺎﻫﺎﻥ ﺭﺍ ﻣﻲ ﺑﺨﺸﺪ، ﺯﻳﺮﺍ ﻛﻪ ﺍﻭ ﺑﺴﻴﺎﺭ ﺁﻣﺮﺯﻧﺪﻩ ﻭ ﻣﻬﺮﺑﺎﻥ ﺍﺳﺖ. 

من معلم های پسرم میدادن به بچه های کم بضاعت کلاس ببرن خونه .همه مادرها هم راضی بودن .

ولی اینکه کادر مدرسه ببره رو نمیدونم .به نظرم زیاد خوشایند نیست .

کاش همین الان خدا میگفت هرچی تو بخوای .

به نظرم اگر خوردی که توبه کن و یه جوری برای بچه های کلاست جبران کن

مثلا یه شیرینی چیزی بده اگرم میبنی نمیتونی مستقیم بگی

یا نفری یه هدیه کوچیک

مدیرتون مقصره وواقعا حرکت بدی کرده

خدای مهربان به قلب کسی که الان به پیامبرت دورد میفرسته (صلوات)آرامش عطا کن.منو دعا کنید

من کلا از این رسمای مسخره ای که جدیدا تو مدرسه گذاشتن بدم میاد یلدا یه عالمه چیزمیز خواسته بودن از بچه ها خواهرزادم پیش دبستانیه خواهرم درست کرد برد میگفت چندتا از بچه ها نیومده بودن زنگ زدن بهشون معلما مامانشون گفت دستمون خالیه نتونستیم جور کنیم

چرا بچه رو خجالت زده میکنید و خانواده هاشونو شرمنده اه

🌹🌹🌹به کوتاهی آن لحظه شادی که گذشت...غصه هم میگذرد🌹🌹🌹

والا من برا دو تا بچه ها که دیدم کم خوردند دادم ببرن خونه ولی چیزی نبود که تصمیم گیریش فقط با من باشه وگرنه صد در صد همه را میدادم ببرند البته اونقدر نبود که به همه ی بچه ها برسه ها

من کلا از این رسمای مسخره ای که جدیدا تو مدرسه گذاشتن بدم میاد یلدا یه عالمه چیزمیز خواسته بودن از ب ...

اخ اخ مثل خواهر من بیچاره هردیقه در حال درست کردن کاردستی و غذا و این چیزاس ...خدایی زمان ما غیر از یه الویه اونم تو مقطع راهنمایی از این خبرا نبود ...

به نظرم اگر خوردی که توبه کن و یه جوری برای بچه های کلاست جبران کن مثلا یه شیرینی چیزی بده اگرم میب ...

همینکار را میکنم 

ولی حلایت روم نمیشه بگیرم اصلا