2777
2789

دیگ براش مهم نیستم بودو نبودمم فرق نداره خدا میدونه چقدر عذاب میکشم خیلی دوسش دارم گفتنی هم همش بهونه مییاره یک سالو نمیمه باهمیم ولی خاطره زیادم نداریم که بگم بخاطر خاطراتمون ولم نمیکنه  حتی تولدمو هم تبریک نگفت پارسالم نگفت یه شاخه گل هم بهم نداده تابحال فقط بگین چطوری فراموشش کنم 

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نماز حاجت روز پنج شنبه :خیلی حاجت میده .در نیت نماز بگین نماز حاجت روز پنج شنبه میخوانم 

دوتا نماز دورکعتی بله بلافاصله بدون وقفه یا صحبت بخونید پشت سرهم حتی یک کلمه هم در بین دو نماز صحبت نکنید نماز اول رکعت اول حمد + ۱۱سوره توحید

رکعت دوم حمد+۲۱ توحید بعد سلام نماز رو بدید و نماز دوم هم همین نیت رو بگید شروع کنید حمد+۳۱توحید رکعت دوم حمد+۴۱توحید سلام نماز رو تمام کنید بلافاصله بشینید ۵۱توحید بعد ۵۱صلوات بدون عجل فرجهم سربه سجده بزارید صد مرتبه یاالله یاالله بگید با صلوات شمار یا انگشت بشمارید در هنگام سجده بعداین صد مرتبه که گفتین نیت رو در زبان بیارید در سجده سعی هم بشه یک نیت گفته بشه اگر همراه با گریه و دلشکسته باشه بهتر گرچه من بدون این حالت هم حاجت گرفتم ولی اگر اینطور باشه بهتره.منم دعا کن

هیچکس ارزش نداره ادم چشاشو براش تر کنه.من ک ب این نتیجه رسیدم

اون یکی دیگ رو پیدا کرده واقعا خیلی تابلوعه ولی من خیبی ساده شبا اقاقم برام مثل قفسه میشینم به اسمون نگا میکنم و گریه میکنم جز اون کسی رو نمیتونم بخوام دست خودم نیست

زمان خیلی از مشکلات رو حل میکنه 

بالاخره ماها انسانیم سیب زمینی نیستیم که کنار هم باشیم و هیچ حسی پیدا نکنیم کم کم وابسته میشیم و باید کم کم این حالت درست بشه 

دیدگاه تون رو نسبت به این رابطه تغییر بدین مثلا به آسیب هاش دقت کنین و به خودتون بقبولونین که از یه مشکل خلاص شدین 

در نهایت علاقه و ابرازش به دیگران یه چیز پاکه برای هر کسی خرجش نکنین 

نماز حاجت روز پنج شنبه :خیلی حاجت میده .در نیت نماز بگین نماز حاجت روز پنج شنبه میخوانم  دوتا ...

من خوندم ولی حاجت نگرفتم 

دو هفته پیش خوندم😔

در تاریخ ۹۹/۹/۹ بهترین اتفاق زندگیم افتاد😍 به عشقم رسیدم خدایا شکرت😍😍