2777
2789

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

از این مثبت تر میخای بشه؟؟؟ من راضیم فقط یه خط محوی بیوفته تا بپرم هوا به دلم مونده دوتاخط ببینم همه بیبی چک های منفی رو زیر نور زیاد همش اینور اونور میکنم شاید خط دوم وجود داشته باشه 

مبارکت باشه خوشبحالت

صلوات برای شادی روح مادرم 😔🙏
از این مثبت تر میخای بشه؟؟؟ من راضیم فقط یه خط محوی بیوفته تا بپرم هوا به دلم مونده دوتاخط ببینم همه ...

من باورم نمیشه تا چند روز پیش دکتر بودم جوابم کرده بودن دنبال کار آی یو آی بودم به دکترم گفتم یه چند ماه دیگه صبر کنیم شاید طبیعی باردار بشم فقط باید به امام حسین و حضرت ابوالفضل و حضرت فاطمه پناه برد 

من باورم نمیشه تا چند روز پیش دکتر بودم جوابم کرده بودن دنبال کار آی یو آی بودم به دکترم گفتم یه چند ...

واقعا چقدر خوب واقعا خوش بحالت مشکلت چی بود مگه دکترت جوابت کرده بود

واقعا چقدر خوب واقعا خوش بحالت مشکلت چی بود مگه دکترت جوابت کرده بود

شوهرم واریکوسل شدید داشت شش ماه پیش عمل کرد ولی بازم نرمال نبود منم جدیدا تنبلی تخمدان گرفته بودم تازه بیست روزه قرص متفورمین میخوردم که پریودیم منظم بشه واسه آی یو آی

شوهرم واریکوسل شدید داشت شش ماه پیش عمل کرد ولی بازم نرمال نبود منم جدیدا تنبلی تخمدان گرفته بودم تا ...

خدا بهت نظر کرده انشالله به سلامتی راحت شدی از هزینه های کلان و داروهای شیمیایی 

مبارک باشه میشه بگی دیگه چ کارهایی واسه بارداری انجام دادی تو این ماه

هیچی به شوهرم شیرموز و مغزیجات و عسل و خرما و خرنوب دادم خودمم دو کیلو وزنمو کم کردم و صبح زود بیدار شدم و ورزش کردم رژیم گرفتم اخه دکتر گفته بود چهارکیلو اضافه وزن دارم یعنی ۶۷ بودم شدم ۶۵ که کم کردن وزن واسه تنبلی تخمدان خوبه و میوه و سبزی بیشتر خوردم شوهرمم سیگارشو گذاشت کنار