2777
2789
عنوان

تیروئد نوزاد

29 بازدید | 4 پست

سلام  نوزادمو روز چهارمش بردم برای ازمایش تیروئد که از کف پا میگیرن گفتن اگه مشکلی باشه خودشون از مرکز بهداشت باهاتون تماس میگیرن.

دیروز زنگ زدن گفتن یکی بالاتره تیروئدش ینی باید5 باشه ولیماله نوزاده من۶ خانوما از دیروز دارم از استرس میمیرم شنیدم تیروئید باعث عقب ماندگیه ذهنی میشه .کسی چنین تجربه ای داشته باید چیکار کنم؟؟؟؟

تورو خدا کمکم کنیییییییید

عزیزم دارو میدن زود درمان میشه

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

دختر داداش منم از نوزادی داشت کم کاری تیرویید بله اگه رسیدگی نکنی خطرناکه ولی اگه داروشو مرتب بدی با توجه به تجویز پزشک مشکلی پیش نمیاد باید چند وقت یبارم آزمایش بدی تا ببینی وضعیتش چه جوری برادرزادم تو سه ساله ماشالله ی بچه ی باهوشو دوست داشتنیه اصلا نگران نباش

ینی مشکلات ذهنی نمیگیره البته هنوز ازمایش نوبت دومشو فردا میخوام ببرم دعا کنین چیزیش نباشه .

اگه دارو‌رو بش بدی نه...ان شالله چیزی نیس خوب میشه 

-اگه من نباشم صبح کی بیدارت میکنه؟                                  +شاش😅😅😐😐   من یه دخترم از جنس خرداد، مغرور و شیطون ‌..از اونایی که تیپ دخترونه و خاص میزنن عطر تلخ و مردونه دوس دارن..                 ۹۹/۹/۱۰میبینمتون(فان)😅🤪🤭