2777
2789
عنوان

سردرد در بارداری

115 بازدید | 21 پست

سلام دوستان

الان  چند هفتس که سردرد دارم

خیلی اذیت میشم چ کنم بند بیاد و گفتن تو ۱۲هفتگی برطرف میشه ولی من الان ۱۳هفتگی ام و همچنان ادامه داره دکترم نوبنم ۳۰بهمنه لطفا راهنماییم کنید

تعداد رای : 9
نظرسنجی
پسره
1
11%
دختره
0
0%
ربطی نداره
5
55%
خوب میشه
3
33%

ببین بارداريه دیگه هرکی یجوری میشه

من تهوع شدید داشتم شما سر درد داری... 

مال من تا آخر چهار ماه بود

انشالله از شما زودتر تموم شه

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

خوب میشه بهش فک نکن بدترین چیزی که منو تو بارداری اذیت کرد سردرد بود

چـادرِ مـن نـه بـرای نشـان دادن فقـر در سریـال هـای کشـورم است … نـه لبـاس متهمـان ِ دادگـاه و زنـدان هـا … چـادر مـن تـاج بنـدگـی مـن است … سنـد زهـرایی بـودنـم را امضــا میکنـد …!
زایمان کردی؟

نوچ

با تاپیک بامداد خمار جلو میرم. گروه آبی رو با کمک آسنات جونم😍 پشت سرگذاشتم. قدم 173.وزن قبل 87.وزن حالا 77. هدف اول 75. هدف دوم 71. الان ک توی گروه سبزم وزنم شده 70 کیلو. هدف سوم 67. هدف چهارم 66 و تثبیت. جووووونانرژی چی بالاتر از این که شوهرم با دیدنم مدام میگه اوفففف چقدر تغییر کردی؟ 🥰یا این ک میتونم با خیال راحت لباس برای خودم سفارش بدم چون سایزم تا حدودی استاندارد شده😍

منم سر درد دارم همش میگرنم نداشتم

فشارتو چک کن بالا نباشه من خیلی ک درد دارم استامینوفن ۳۲۵ میخورم !!!

ولی یکی از دوستامون سردردای بدی دلشت طوری که با امبولاس بردنش بیمارستان دوشب بستری بود دکتر گفته بود اب بدنش به شدت کمه

اب بخور تا میتونی حتی شاید حالت تهوع بگیری ولی بازم اب بخور

خدایا تو بساز ... تو بسازی قشنگ تره 💙
چند هفته ای؟

داخل هفته 38 هستم❤️

اخی یاده اخرای بارداری خودم افتادم که درازکش بودم  در چه وضعی؟ طبیعیه زایمانت؟

عزیزمممم

من بیشتر اوایل بارداریم دراز کش بودم

بقدری بخاطر تهوع اذیت شدم ککککککککککهههههه

ولی الان مشکلی ندارم.... کمر و شکم درد و... ندارم

انگار ن انگار باردارم

خداروشکر

بله قراره طبیعی زایمان کنم... 

عزیزمممم من بیشتر اوایل بارداریم دراز کش بودم بقدری بخاطر تهوع اذیت شدم ککککککککککهههههه ولی الان ...

اخی من اولش هم سخت بود برا اخرش هم 

28 تا اضافه کرده بودم شکمم هی جا جا نمیشد 

منم سر درد دارم همش میگرنم نداشتم فشارتو چک کن بالا نباشه من خیلی ک درد دارم استامینوفن ۳۲۵ میخورم ...

فشارم خوبه نوبتم چون اخر ماهه نمیدونم مصرف کردن قرص مجازه واسم یا نه اخ جفتم ک پایینه استراحت مطلق بم داده