2777
2789
عنوان

قطره آد

175 بازدید | 33 پست

سلام خانما من واسه واکسن دوماهگی که رفتم بهداشت گفت قطره آد داری؟گفتم نه. و بهم یکی داد که به بچم بدم

منم از قبل نمیدونستم ازکسیم نشنیده بودم حتی جاییم نخونده بودم که باید از اول میدادم

خانمه هم نگفت فقط یکی داد که بدم به بچه

تازه دوهفته پیش تو برگه ی واکسن که مقدار و‌نوع تغذیه بچه رو نوشته دیدم که تا۶ماهگی باید بدم

تقریبا دوهفته ست شروع کردم.دخترم چهارماهشه

مشکلی پیش میاد؟ نمی‌دونم چرا باوجود اینکه همیشه مطالب بارداری و زایمان رو دنبال میکردم درباره این موضوع چیزی نخوندم و‌نشنیدم و اصلا به ذهنم نرسید اون برگه واکسنو نگاه کنم!!😶

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب الان شروع کن بده بهش

نوشتم دوهفته ست شروع کردم میترسم بخاطر سه ماه و‌خورده ای که ندادم مشکلی پیش بیاد

یادتونه نوشتم یه دوست دارم اسمش مریمه و متولد اسفند که تو دبیرستان رشت باهاش دوست شدم، گمش کرده بودم و خیلی دنبالش بودم؟پیداش کردم به سختی😍زنگ زدم باهاش حرف زدم بعد تو واتس بهم پیام می‌دادیم اون بیشتر فرم پایان نامه شو میداد تا من بدم به دوستام پر کنن، بعد دیگه جواب نداد و رابطه شو قطع کرد 😅 بعضی وقتا حالم از محبتی که اشتباهی نثار یه عده کردم بد میشه...ولی خب من انسانم و ذاتا اهل محبت به دیگران ❤️ان شاالله محبت اهلبیت تو زندگی هامون جاری باشه 😍😻😘
عب نداره از همین الان ب بعد بده ،دختر من ۱سال و ۳ماهشه هنوزم میدم

عه؟پس بیشتر از ۶ماهم میشه داد؟اخه بعد۶ رو نوشته مولتی ویتامین

عیب نداره بابا ولی از این ب بعد بده من با اینکه میدونستم ولی پسرم نمیخورد 

مامان: بله.....!میدونستی عشق یه مرد مال زنه؟!خب اونوقت اون زن از نظر تو کیه؟مامانم، عشق من مال توئه😍🌱🌻واینگونه من مردم واست💫🧿 پسررررم🧿💫

از تو بیمارستان باید بهت میگفتن. اشکال نداره از الان هر روز بده تا 6 ماه. از 6 هم مولتی ویتامین و آهن باید بدی. ولی اگه فاویسم باشه تا 1 سال هم نمیشه مولتی داد

الو سلام ببخشید منزل خداست؟ منم همون مزاحمی که اتفاقا آشناست*هزاربار دلم گرفته این شماره رو*ولی چرا هنوز پشت خط در انتظار یک صداست*شماکه گفتی واجبه جواب سلام هرکسی*چی شد به مارسیدبازحساب بنده هاجداست*اجازه میدی که برات یه کم دردودل کنم*آخه شنیدم که فقط اسم تو مرهم وشفاست*حتی اگه چیزی نگی کلی دلم سبک میشه*چون میدونه که میشنوی وقتی تو این حال و هواست*الو دوباره قطع و وصل سیم ها شروع شده*خرابی از دل منه یا شاید از این سیم هاست*الو منو ببخش اگه بازم مزاحمت شدم*دوباره زنگ میزنم تا خدا خداست
نوشتم دوهفته ست شروع کردم میترسم بخاطر سه ماه و‌خورده ای که ندادم مشکلی پیش بیاد

نترس من به دوتا بچه ام نه ویتامین اد نه مولتی ویتامین نه اهن ندادم خداروشکر مشکلی هم ندارن خواهرم هم به بجه هاش نداد

ازهمبن الان شروع کن بده روزی ی قطره چکون پر

آخه نوشته۲۵قطره😶 از یکی بیشتر میشه

نترس من به دوتا بچه ام نه ویتامین اد نه مولتی ویتامین نه اهن ندادم خداروشکر مشکلی هم ندارن خواهرم هم ...

ممنون خیالم راحت شد.البته من میخوام بدم بعد۶ماه جای قطره آهن،شیره انگور بدم