2777
2789
عنوان

یه سوال.....

95 بازدید | 7 پست

شما توخونتون به غیراز شام و ناهار پختن و اینا چیکارا میکنید 

اوقات فراغتتون چجوری میگذره؟بیرون میرید؟

مثلا من یه محله ی دیگم و دوراز خونه مامانم ظهرا حوصلم سرمیره نمیدونم چیکار کنم تنهام که نمیشه بیرون رفت برم چیکار کنم کجابرم اصن😐

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪

تنها کاری ک نمیکنم همونه😅😅

نه بسته ام به کس دل            نه کسته بس ده من بل              هرچی بیشتر به مردم نگاه میکنم و اونا رو میشناسم بیشتر درک میکنم که چرا خداوند به حضرت نوح گفت: اول حیوانات رو نجات بده!!  

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

برو پاساژ گردی

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
برو باشگاع با دوستات بگرد کامپیوتر بازی کن بیا نینی سایت دیگه نمیدونم

دوستی ندارم اینجا

توخودت چیکارمیکنی

تن ماهی میخوری فاز کوسه ور نداررررر😂😂😂کاربر قدیمی ام منفجر شدم😪
تنها که نمیشه حس میکنم همه دارن منو نگاه میکنن😂

😂😂😂😂 من میرفتم تنهایی یه جوریه ولی بهتر از هیچیه

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  
دوستی ندارم اینجا توخودت چیکارمیکنی

یه مشکل جسمی دارم فعلا نمیتونم برم باشگاه

عاشق باشگاهم وقتی خوب شم صبح و غروب میرم باشگاه

بع دوستام میگردم کامپیوتر بازی میکنم

یکم ماهواره میبینم

اگه حسش باشه میرقصم

همین دیکه