2777
2789
عنوان

افتادن بچه پنج ماهه از میز😧😧

| مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 44 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

امروز از صبح زود همش حس میکردم ی اتفاق بد میخواد بیفته😞😞 بچه ها دعا کنید چیزی نباشه 

ممنون

💛گروه زرد💛وزن فعلی ۹۰😌😌وزن هدف۷۰😃😃میتونممممممم💛💛💛💛

پسرمنم با پشت سرخورد روی آسفالت 

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
نبردیش دکتر؟؟ گذاشتی بخوابه؟؟از کجا انقدر مطمئنی به سرش نخورده ؟ مگه نمیدونی کسی که ضربه میخوره نبای ...

گفتم با صورت افتاد خودم پیشش بودم متاسفانه 

۲ماهش بود دست باباش بود از این کریرساکیها بندساک ول شد قل خورد زمین بردمش بیمارستان تا شب تحت نظر بود هوشیاریشو چک میکردن عکس انداختن چیزیش نشدخداروشکر

خدایا مراقب ویهان وماکانم و همسر عزیزم باش  قربون دوتا پسر تپلم برم من..اگه جواب بی ادبیتو نمیدم یعنی در حد من نیستی پس انقدر خودتو خاروخفیف نکن و زور نزن 
۲ماهش بود دست باباش بود از این کریرساکیها بندساک ول شد قل خورد زمین بردمش بیمارستان تا شب تحت نظر بو ...

خداروشکر

خداروشکر

اره نترس چیزیش نمیشه حالا راه بیفتن انقدر خودشون به این ور اونور میخورن مگه میشه جلوشونو گرفت اخه

رو شکم افتاد دوستان عزیزم.....سرش ضربه ندیده

سخت نگیر اتفاقا اونجا دکتربمن گفت چون سرشون نرمه هیچ اتفاقی نمیفته ضربه بخوره اگه سفت بود مشکل بودش حالا واسه شماخداروشکر سرشم نخورده

سخت نگیر اتفاقا اونجا دکتربمن گفت چون سرشون نرمه هیچ اتفاقی نمیفته ضربه بخوره اگه سفت بود مشکل بودش ...

مرسی شمعدونی جان حرفات آرومم کرد