2777
2789
عنوان

علاقه نداشتن به همسر

1844 بازدید | 38 پست

سلام دوستان.من دو ساله ازدواج کردم.قبلش بگم که من خیلی دوست داشتم با یه مرد خیییللیییی مومن و مذهبی ازدواج کنم.مثلا طلبه باشه یا سید یا...خواستگار از این دست زیاد داشتم ولی چون از شهر دیگه بودن خونواده نزاشتن.شوهرم چندین سال خواستگارم بود و خیلی تلاش کرد برای رسیدن به من.الان شوهرم مردی بشدت مهربون خوش اخلاق وعاشقه.اهل نماز و روزه و حلال حرام هم هست.ولی چون معیارهای منو نداره همون که گفتم خییییلی مذهبی بعد دوسال هنوز اونجوری که باید دوسش ندارم.خیلی ناراحتم.اینم بگم ارامش رو برام رقم زده شوهرم.ولی باز دوسش ندارم

هر طور باشی زندگی ما همونطور است/ابرو گره کردی گره افتاده درکارم؟؟!/امروز که پشت درم خوب دستگیری کن/فردا که اعلامیه ترحیم دیوارم....السلام علیک یا اباعبدالله

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

حیف نبود اولین پستتو اینجوری شروع کردی ایشالا همونی بشه که میخوای

اینجا چکار میکنم من🔫🐴تاپیکها و پستها رو با دقت نمیخونم ببخشید🔫🐴 به نی نی یار میگم چرا ترکوندینم میگه واسه گذاشتن ایموجی خنده   (ر.ک به تنها تاپیکم صفحه ۳  )  شما تو تاپیکای انفجاری صدام کنید من قول میدم با گریه بیام پیتیکوووححححههههه😍😍😍🐎🐎🐎 

شوهر مذهبی میشناسم که همه بیرون آقا سید و حاج آقا بهش میبندن و از این خوش تیپای ریشو و خوش هیکل ولی شده عذاب زن و بچه ش دریغ از یه ذره محبت و کاملا خسیس..برو ناشکری نکن برو دور شوهرت بگرد

دوست دارم مادر بشم👪 رب لاتذرنی فردا و انت خیرالوارثین

برعکس من از پسر مذهبی بدم میاد ..اگه پسر مذهبی بیاد خواستگاریم خودمو تو اسید حل میکنم

آدمایی که پشت سرت حرف میزنن دقیقا به همونجا تعلق دارن،به پشت سرت                                            خلگوشی جون هسدم