2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

فک کنم اینه عزیزم نظام قدیم داری؟

مال من همینه فقط سبز نداره آبیه

فک کنم اون دو طرفش که سفیده هم نداره کلن آبیه

من 92 کنکور دادم. نظام قدیمه؟

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

مال من همینه فقط سبز نداره آبیه فک کنم اون دو طرفش که سفیده هم نداره کلن آبیه من 92 کنکور دادم. ...

اره قدیمه جلدش قدیمی تره مال شما راضی بودی از کتابش گلم؟ببینم اگ کسی جلد جدید ترشو نداش من میخوام 

اره قدیمه جلدش قدیمی تره مال شما راضی بودی از کتابش گلم؟ببینم اگ کسی جلد جدید ترشو نداش من میخوام&nb ...

اره خیلی

کتاب زبان فارسیشم خوندم اونم خیلی کمک کرد

چه کج‌رفتاری ای چرخ! چه بدکرداری ای چرخ! 

نظام قدیم و نظام جدیدش فرقی نداره فقط تو نظام جدید تست اضافه شده. من هردوشو داشتم 

واقعا؟یعنی میتونم از جدیدش استفاده کنم؟مبحثاش کم و زیا تشده؟راضی بودی؟

واقعا؟یعنی میتونم از جدیدش استفاده کنم؟مبحثاش کم و زیا تشده؟راضی بودی؟

اره من چون کتاب نظام قدیمم ورقاش کنده شده بود و گمشون کرده بودم نظام جدیدشو گرفتم دقیقا همون بود . فقط تستای نظام جدید چند تایی اضافه شده

کتاب خیلی خوبیه من ادبیاتم با همین کتاب شد جز نقاط قوتم

اره من چون کتاب نظام قدیمم ورقاش کنده شده بود و گمشون کرده بودم نظام جدیدشو گرفتم دقیقا همون بود . ف ...

چقد خوب پس نظام جدیدو میخرم مرسی خیلی استرس داشتم نگران بودم مبحثا فرق داشته باشن...اصلا نمیدونسم چجوری ادبیاتو بخونم گیر افتادم توش گفتم ازین کتاب کمک بگیرم

چقد خوب پس نظام جدیدو میخرم مرسی خیلی استرس داشتم نگران بودم مبحثا فرق داشته باشن...اصلا نمیدونسم چج ...

خواهش می کنم

می خوای کنکور زبان بدی؟

سعی کن برای هر مبحث ادبیات هم روزانه وقت بزاری مثلا 10 تست ارایه ، 10 تست زبان فارسی قرابت و ... اینطوری خیلی جلو میوفتی