2777
2789

من ٨ سالم بود يك عروسي دعوت بوديم شلوار لي پيراهن لي و يه تل كه گل لي داشت زده بود 😂

يه پيراهن قرمز خال خالي با گل سر بزرگ قرمز و يك عينك دودي كه دورش قرمز بود و شب هم بود تو خونه كنار تي وي عكس گرفتم 😂

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شلوار استریج روش پر از نگین و یه پیراهن جین که برج ایفل پشتش بود خیلی شیک بود مامانم بهم گفته بود این برج ایفله هرجا میرم به همه میگفتم 

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

منم یه اینجور تیپی داشتم عکسشم دارم بابام هم پیراهن لی پوشیده

خدا که فقط متعلق به آدمهای خوب نیست خدا، خدای آدمهای خلافکار هم هست و فقط خود خداست که بین بندگانش فرقی نمی گذارد فی الواقع خداوند اند لطافت،اند بخشش،اند بیخیال شدن،اند چشم پوشی و اند رفاقت است رفیق خوب و با مرام همه چیزش را پای رفاقت میدهد.اگر آدمها مرام داشته باشند هیچوقت دزدی نمیکنند،ولی متاسفانه بعضا آدمها تک خوری می کنند و این بد روزگار است.بایستی ما یه فکری به حال اهلی شدن آدمها بکنیم،اهلی کردن یعنی ...اهلی کردن یعنی ایجاد علاقه کردن.و این تنها راه رسیدن به خداست که بسیارم مهم است.

من یه پیرهن سورمه ای خال خالی داشتم با کیف ستش

با یه گلسر فلزی پروانه که شاخکاش فنری بود عکسمو نگاه میکنم حال لاکچریا رو درک میکنم

یه کاپشنم داشتم که برای تولدم دخترخاله ام خریده بوده

نگه داشتم هم تن دخترم کردم هم تن پسرم

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️
از اون کلاه ها که همیشه بوی تف میداد😒😑

😂😂😂😂

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️

البته من دهه ی ۷۰ هستم اکثرا لباسای همه رو مد بود

امیدوارم .خدا اونی که از دلت میگذره و آرزوت هست رو برآورده کنه .حاجت دل منم بده و فرزندم به بالاترین سطح و مقطع در زندگی برسه و غرق در خوشبختی و شادی باشه و فردی موفق باشه .الهی آمین 

لباس ضایع نداشتم چون مامانم همیشه لباسای شیک بهم میپوشوند ولی یه عکس دارم تو خونه عینک دودی زدم عکس گرفتم خیلی رو مخه😎😂

بعضیا سواد حرف زدن که ندارن هیچ...شعور خفه شدنم ندارن...