2777
2789
عنوان

بیبی چک مثبت دیدم فک کنم

| مشاهده متن کامل بحث + 928 بازدید | 35 پست
از موعدد گذشته؟

اره

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

این هاله قبول نیس باید زود بیفته

شما چی شد باردار شدین چقدر منتظربودین

من به لطف خدای مهربانم امید دارم که روزی که صلاحشو بدونه دامن منم سبز میکنه خودش وعده داده که پس از هر سختی آسانی هس یروزی اونایی که جلوم دلسوزی کردن پشت سرم خندیدن اونیکه گفت تو هیچ وقت مادرنمیشی همشون میفهمن که اگه خدا بخواد به هر کسی میده و اگه خدا بخواد ازهرکسی میگیره قربون بزرگیت خدا که تو تنها همدم و هم صحبت من و امثال من هسی آخه امثال من خیلی انتظارکشیدن غریب هستن شوهراشونم حتی کنارشون نیست صبح میره شاید شب بیاد ماها دلمون به وجودت خوشه یاالرحم الراحمین ممنون که اگه کسی رو ندارم تو هسی هوامو داری من منتظر سوپرایزقشنگتم به همین زودیا❤️
وای خدایا یعنی میشه فرداش حاله رو دیدی از دادی 

توکلت به خدا باشه اگرهم منفی بود امیدت رو از دست نده خدا جبران کننده است اینو گفتم که برا اطمینان یه بار دیگه هم بزنی ولی چند روز صبر کن بعد چون منم بتام پایین بود چند روز از موعدت گذشته؟

توکلت به خدا باشه اگرهم منفی بود امیدت رو از دست نده خدا جبران کننده است اینو گفتم که برا اطمینان یه ...

یک روز 

چند روز صبر کن یکی دیگه بزن ولی برا منم اینطوری شد شب زدم منفی بود صبح دیدم حاله داره الانم که با یه ...

چندروزمونده به پری زدی عزیزم؟طبیعی دوقلودارشدین

خدایاخودت بساز توبسازی قشنگتره...😍یه صلوات باقلبای پاکتون مهمونم کنین ودوست داشتین یه حمدبرای سلامتی خواهرم بفرستین😍😘
اره

امضات انگار حال و روز من بود قبل بارداری بعد ۱ سال باردار شدم ولی توهمین یه سال به اندازه ی ده سال بقیه نیش و کنایه شنیدم از خانواده ی شوهر در حالی که شوهرم حالا حالا ها بچه نمیخواست من واقعا به چشم دیدم بعد هر سختی آسانی هس تو هم وقتی به موقع باردار بشی میفهمی من چی میگم حدیث کسا زیاد بخون اگه میتونی ۸ روز پشت سر هم روزی ۵ بار حدیث کسا بخون من از مداومت بر حدیث کسا کربلا رفتنم که غیر ممکن بود جور شد باردار شدم و...

یک روز 

خوب صبر کن چند روز بعد چند روز صبح ناشتا باولین ادرار بی بی بزن ایشالله که به زودی زود صاحب یه نی نی خوشگل و سالم میشی شک نکن عزیز دلم اصلا هم استرس نداشته باش اونی که هی دلتو میشکنه که تو هیچ وقت باردار نمیشی بعد بارداری یه حالم ازت نمیپرسه این جور آدما عقده ای هستن عقده ای😐

امضات انگار حال و روز من بود قبل بارداری بعد ۱ سال باردار شدم ولی توهمین یه سال به اندازه ی ده سال ب ...

الهی شکر حابا که بارداری و خدا لطفشودرحقت کامل کرده برام دعا کن دیشب میگفتم میخوام به شوهرم بگم برو زن بگیر تو چه گناهی کدی پای من بایدبسوزی

الهی شکر حابا که بارداری و خدا لطفشودرحقت کامل کرده برام دعا کن دیشب میگفتم میخوام به شوهرم بگم برو ...

این چه کاریه آخه مگه چند وقته عروسی کردید؟مگه تو با خوب وبد اون کنار نیومدی خودت بادست خودت میخوای زندگیت رو خراب کنی وقتی اون بیچاره چیزی نمیگه تو از این کارا نکن خواهشا من سر دلشکستن های بقیه انقدر با شوهر بیچاره ام دعوا کردم که نگو از این فکرا نکن استرس نداشته باش هر چی بی خیال تر باشی و  مراقب سلامتیت باشی زود تر به نتیجه میرسی