۵ماه از ازدواجمون میگذشت و کم وزیاد اقدام کرده بودیم درست همون ماه که مطمئن بودم باردارم جواب ازمایش منفی شد و ما ناراحت وناامید هرچی منتظربودم پریودشم نمیشد یک هفته ازموعدم گذشت رفتم دکتر سونو کرد گفت باردارنیسم و دیواره رحمم زخیم شده و برام امپول نوشت که اگر تا یک هفته دیگه پریودنشدم امپولو بزنم اون یک هفته هم گذشت باز ازمایش منفی بود رفتم سونو جایی دیگه که شاید کیست دارم که پریودنمیشم دکترگفت باردارم و قلب جوجه داره میزنه من باورم نمیشد رفتم ازمایش دادم مثبت شد و بی بی چکم مثبت شد واین شد شروع بارداری من ...ویار زیادی نداشتم فقط یک هفته اونم عصر که همونم رفع شد تا ۲۱هفتگی همه چی عالی وخوب گذشت ولی بعدش یهو حالم بدشد رفتم دکتر گفت بچه داره دفع میشه و بستری ۲روز بستری بودم که بادارو جلو دفع بچه روگرفتن و کارمن شد هفته ای امپول و هرروز هزارنوع دارو باز ۲۹هفتگی بندناف دور گردنش بود باز ۳۲هفتگی حساسیت به جفت و۳۴هفتگی اب دورش اومد روی ۷😐😐تا ۳۸هفتگی رفتم مطب دکترم گفت ۷بهمن شب بیابیمارستان بستری شو تا شیفتم هس عملت کنم واسترسای اصلی شروع شدهرروزش اندازه صدسال میگذشت تا رسید دوشنبه عصررفتم مطب و نامه بستری رو گرفتم و رفتم خونه یه حموم کوچولو کردم و با مامانم و شوهرم رفتیم بیمارستان من به دکترم گفتم اگرمیشه جوری عمل شم که تاریخ تولد پسرم بشه ۸بهمن که قبول کرد من ساعت ۱۱بستری شدم و ساعت ۱۲و۵۵وقیقه با پای خودم رفتم اتاق عمل و بیهوشی کامل بودم تااینکه وسط بخیه زدن بهوش اومدم وماکس روی دهنم برداشتم شروع کردم داد زدن که باز بیهوشم کردن و توی ریکاوری هم خیلی دادو فریاد کرده بودم که مامانم میگفت هم صدای خودت میومد هم بچه ات😐😐اینم شد خلاصه خاطره زایمان من😁😁
الان که دارم اینو برات مینویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمیدونم تا کی رایگان بمونه! من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفهای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تکتک مشکلات رو گفت و راهحل داد.
خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همهش رو درست کردیم!
چقدر سختی کشیدی چرا مدت زمان بیهوشی کم بوده چرا بی حش نکردنت ؟درد بخیه زدن رو داشتی؟حکمت خدارو ببین باردار شدنت جالب بود کاش منم اونطوری میشدم جواب ازمایشام منفی
ای جونم چ جالب😍ایشالا سالم باشید هردوتون،واس منم دعا کن این حس قشنگو تجربه کنم خیلی دلم نینی میخاد😔
خدا جونم😍خودت مراقب زندگیمون باش😊✌︎یه نینی خوشملم بهم بده مرسییییییی🤰🤱🧿99.9.9منـتـظـرتـم🤲99.8.29🕣فهمیدم باردارم😍خدایا شکرت که بهم یه نینیه خوشمل دادی ازت ممنونم'99.11.30 فهمیدم نینیم دخمله🤰1400.4.1۰ با اومدنت زندگیمونو زیباتر کردی👶اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 📿