2777
2789
عنوان

بی بی چک

407 بازدید | 47 پست

سلام دوستان

من یک سال و ۴ ماهه در حال اقدامم

خودم و همسرم مشکل خاصی نداریم فقط من اضافه وزن و تنبلی تخمدان دارم. 

همه بررسی هارو انجام دادیم فقط مونده عکس رنگی

دیروز ساعت ۸ شب یه روز مونده به موعدم یه بی بی چک گذاشتم منفی بود. تا اخر شب هم چکش کردم چیزی نبود. صبح داشتم میومدم سر کار دیدم یه هاله کمرنگ افتاده

بنظرتون چقدر جای امیدواری داره؟؟

من همیشه ار ۴-۵ روز قبل پریودی لک بینی داشتم تا امروز که بخوام پریود شدم. ابن ماه لک بینی نداشتم و امروزم که موعدمه فعلا خبری نیست. اما سنگینی رحم و حس پریود شدن دارم

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم بی بی چک از چند دقیقه بعد از انجامش هرچقدر تغییر رنگ بده مهم نیس 

همون اول اگه منفی بوده منفیه

من خودمم توی اقدامم ان شاءالله خدا دامن همه منتظرا رو سبز کنه

عزیزم بی بی چک از چند دقیقه بعد از انجامش هرچقدر تغییر رنگ بده مهم نیس  همون اول اگه منفی بوده ...

برای من بعد یه ساعت رنگ داد...این حرف صحت نداره تا پنج دقیقه

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
عكسش بفرست عزيزم

عکس ندارم بهار جان الان اومدم سرکار

هرچه دلم خواست نه آن می‌شود/ هرچه خدا خواست همان می‌شود. ممنون میشم اگر برای سلامتی نی نی هام صلوات بفرستید❤️
امروز یکی دیگه بزن

شاید صبر کنم فردا صبح بزنم بهتر باشه نه؟

عزیزم بی بی چک از چند دقیقه بعد از انجامش هرچقدر تغییر رنگ بده مهم نیس  همون اول اگه منفی بوده ...

راست میگی ولی گفتم شاید یه کسی بیاد بگه منم اینجور بودم و باردار بودم امیدوار بشم

اخه ایشون میگه تقریبا بعد یه روز 

اره ولی تو نی نی سایت همه جا دیدم همش نوشتن تا پنج دقیقه درسته بقیش قبول نیست ....ولی وقتی منفی باشه ده روزم بمونه اتفاقی نمیفته  و برعکس اگه مثبت باشه ممکنه دیر رنگ بده..

کلمه ی خوشبحالت از نظر من پراز انرژی منفیه لطفا استفاده نکنید...
برای من بعد یه ساعت رنگ داد...این حرف صحت نداره تا پنج دقیقه

راست میگی؟؟؟

منم میگم شاید یه روز مونده به موعدم بوده دیر رنگ داده

چون کلی بی بی چک زدم تو این مدت فقط یه بار بعد چند ساعت هاله انداخت. معمولا هیچی نمیمونه

راست میگی ولی گفتم شاید یه کسی بیاد بگه منم اینجور بودم و باردار بودم امیدوار بشم

عزیزدلم من خودم تواقدامم میدونم چقدر امیدواری کاذب سخته 

هرماه هی یسری امیدوارم میکردن وقتی پریود میشم دنیا رو سرم خراب میشه