2777
2789
عنوان

کسی هست با مرد طلاق گرفته ازدواج کرده باشه

| مشاهده متن کامل بحث + 858 بازدید | 96 پست
فدات عزیزم برام دعا کن

من مجرد بودم اون زن داشت به من نگفته بود تف به روش خدا تزش نگذره اون موقع فکر میکردم مجرده و عاشقش شدم بعدا بهم گفت منم دیگه دلمو باخته بودم الان یه دختر ۲ ساله هم داریم ولی زندگیم خوب نیست 

ب نطر من برا دختر مجرد خیلی سخت میشه ازدواج با مرد زن طلاق داده

اقایون لطف کنید منو به هیییییییییییچ وجه ریپلای نکنین .اصلا از وارد کل کل شدن با اقایون خوشم نمیاد .این به این معنا نیست که با حضور کاربرای مرد مشکل دارم بلکه به این معناست دلم نمیخواد با بیشعوراشون دهن ب دهن بذارم .من خودم کاربرای مرد  مودب رو ریپلای میکنم و تو تاپیکاشون هم شرکت میکنم  توضیح دادم که دیگه کسی سوال نکنه ممنون  ❤.خانما اگه یه پسر چشم ابی قد بلند خوشگل دیدین اون شوور منه گم شده بدینش بهم 😎😎😎

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شوهر یکه صدم کاری که واسه من کرده واسه اون نکرده 

پس اذیتش نکن.. ازت دور میشه

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴
شوهر یکه صدم کاری که واسه من کرده واسه اون نکرده 

شوهرم برا زن اولش تو تولدش بهش انگشتر خریده بود چه جالب الان تولد های منو یه تبریک هم نمیگه هیچ دعوا هم راه میندازه زهر مارم میکنه

[QUOTE=122972565]نه اصلا راضی نیستم و یه روز حتما طلاق میگیرم منتظرم دخترم بزرگ بشه[/QUOT

همچین کاری نکنید. مگه زندگی چقده که شما با ذهنیت خودتون خرابش کنید. مثبت اندیش باشید تا زندگیتون قشنگ شه. یک ماه اینجوری زندگی کنید اگه بد بود بعد تصمیم بگیرید

جان و جهان من تویی همسر جانم❤️❤️❤️❤️❤️   عاشق اون خندیدنتم وقتی چشماتم شیطون میشن اون لحظه قند تو دلم آب میشه....                             توکه معروفی به دیونگی مث خودم که دیونم ☺️              همه میشناسن تو رو با منو با منو بامن ای جونم  😍          توی چشم من تو عزیزدلم به عاشقی معروفی    🤩           تو که معروفی به اون خنده یه دلبرونت بخند آروم🤗           تو که با حرفات آدمو میدی دست یه حس نا معلوم 🙄             بیا بی تعارف این دلو ببر هرجا که میلته جانم  😘          معروفی که خوشگل هوایی کنی بی وفایی کنی 💏معروفی که دلو میبری به جنگ تو مریضی قشنگ👮           تو که معروفی به لبخند ژکوندتو اون عطر تندتوووو معروفی🤴
شوهرم برا زن اولش تو تولدش بهش انگشتر خریده بود چه جالب الان تولد های منو یه تبریک هم نمیگه هیچ دعوا ...

ببین مشکل از کجاست

[QUOTE=122972565]نه اصلا راضی نیستم و یه روز حتما طلاق میگیرم منتظرم دخترم بزرگ بشه[/QUOT همچین کار ...

من به خاطر ازدواج قبلیش ازش ناراضی نیستم که کلا اونو فراموش کردیم رفته شوهر من عصبیه زورگو و بددهن و جوشی هست به شدت اصلا خیلی سخته باهاش زندگی کردن

من به خاطر ازدواج قبلیش ازش ناراضی نیستم که کلا اونو فراموش کردیم رفته شوهر من عصبیه زورگو و بددهن و ...

الان فشار زندگی انقد زیاده که تاثیر میزاره رو اخلاق مردا که سنگینی رو دوش اوناس. باورکنید دیشب بحث سنگینی داشتیم. داشت به زمین و زمان فحش میداد. من بلند شدم رفتم حموم. اگه میموندم شک ندارم به کتک هم میرسید. همچین مواقعی باید کنترل کنیم. نباید بدترش کنیم. با ملایمت. سکوت. بی محلی. هرجور که میتونی نه اینکه لجشونو دربیاریم

الان فشار زندگی انقد زیاده که تاثیر میزاره رو اخلاق مردا که سنگینی رو دوش اوناس. باورکنید دیشب بحث س ...

ببین یه سوالی ازت دارم وقتی شوهرم منو فحش میده من چه رفتاری داشته باشم بهتره؟ اگه فحش بدم مطمعنم کتک میخورم اگه فحش ندم خوردم حرص میخورم و اونم پرروتر میشه