2777
2789
عنوان

خدایا....

127 بازدید | 9 پست

منم نینی میخام چرا صدامو نمیشنوی ۶ ساله منتظرم فقط بگو چند سال دیگ باید صبر کنم دیگ افسرده شدم چقد از اینو اون حرف بشنوم خدایا چرا چیزی ک دیگران راحت و بدون اینکه ازت بخان بهشون میدی اما من ۶ ساله التماس میکنم و خون دل میخورم اخرشم هیچی😔😔😔😭😭😭😭😭😭

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن

خدابزرگه گلم منم 6سال منتظر بودم شوهرم مشکل داشت. تامیتونی خداروصدابزن ناامید نشو استغفارزیادبگو.انشالله خدا توسال جدید عیدیشو بهت بده.

آجیای مهربون برای شادی روح پدرم صلوات بفرستین. انشاالله هیچکس داغ عزیزنبینه😭😭

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

★اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ★

★اَللّهمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ★

انشالله تاپیک نی نی دار شدنتون رو ببینم؛

یه نی نی؛ ناز و سالم و صالح و سلامت♥♥♥

اللّٰهم صلِّ عَلی محمدٍ وَ آلِ محمّد وَ عجّل فَرَجَهم⁦☘️⁩ اللّٰهم عجِّل لِوَلیکَ الفرج 💚 سلامتی و ظهور امام زمان (عج) صلوات 💚
مشکلتون چیه؟

تنبلی تخمدان دارم بزور قرص حامله شدم ۴ بار سقط کردم رحمم دوشاخه ناقصه 

آدم دروغگو حسابش پاکه چون دهنشو واکنه همه میفهمن خالی میبنده بترسین از آدم راستگو که اگه دروغ بگه حرفش سنده همه باور میکنن
  ★اَللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَ عَجِّلْ فَرَجَهُمْ★    ★ ...

ممنون عزیزم انشالله هر حاجتی داری زود بهش برسی❤

خدابزرگه گلم منم 6سال منتظر بودم شوهرم مشکل داشت. تامیتونی خداروصدابزن ناامید نشو استغفارزیادبگو.انش ...

انشالله نینیتو سالم بغل کنی عزیزم

تنبلی تخمدان دارم بزور قرص حامله شدم ۴ بار سقط کردم رحمم دوشاخه ناقصه 

اینایی که گفتی قابل حله عزیزم غصه نخور ایشالا به زودی میایی میگی مامان شدی عکس نی نی تو میذاری پروفت😍😍😍😍