2777
2789
عنوان

یه سوال درباره هتل تو مشهد

| مشاهده متن کامل بحث + 3679 بازدید | 72 پست
می تونم بپرسم اتاق چند تخته داشتین با چه قیمتی؟

ما سه تخته داشتیم پارسال اسفند که رفتیم .فکرکنم دوشب ۹۰۰ دادیم.دقیق یادم نیست.تونت هست قیمتاش

خدا اگه طولش میده ، داره قشنگترش میکنه💚 صبر داشته باش💚
بیا برو سوییت کامل عالی سه دقه باحرم فاصله رفت و برگشت رایگان شبی60...روزا که به گشت و گذاری ...مگه ...

سوییت رو خانوادم گفتن نه هتل باشه راحت تریم

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پردیس هم خوبه راستی  فقط از حرم دوره

حالا اون که خرجش یه سرویس رفت و برگشت به حرمه که اکثر هتل ها رایگانه نبود هم مهم نیست

تمیزیش خیلی واسم مهمه

و هو معکم این ما کنتم خدا با شماست هر جا که باشید ******* الان این عددها کنار اسم من چیه؟؟😑
قربون جیب کارمندی شبی600تومنیت خواهر منم از این جیبا می‌خوام آخه ماه رمضان رفتم مشهد تو پارکینگ حر ...

ان شاءالله انقدر خدا بهت بده که بهترین جاها بری.ان شاءالله جیب همه پر پول باشه.

هي نگيد'' يه روز خوب مياد باوركنيد همه روزاي خوبتون داره ميره...
قربون جیب کارمندی شبی600تومنیت خواهر منم از این جیبا می‌خوام آخه ماه رمضان رفتم مشهد تو پارکینگ حر ...

عزیزم واسه چهار نفر شبی 600 اونم داریم بالا پایین می کنیم جیب بابامو ببینیم میشه نمیشه بیخیال سوغاتی هم شدیم . ارزونتر بشه دم امام رضا هم گرم

ان شاءالله انقدر خدا بهت بده که بهترین جاها بری.ان شاءالله جیب همه پر پول باشه.

انشالله 

عزیزم واسه چهار نفر شبی 600 اونم داریم بالا پایین می کنیم جیب بابامو ببینیم میشه نمیشه بیخیال سوغاتی ...

آهان فکر کرده بودم نفری600تومن

خوبه عزیزم آره سوغاتی رو بیخیال شین

من کلا 100تومن سوغاتی خریدم 

خوش بگذرونین سلام به امام رضا برسونید

انشاالله همه جنین ها سلامت بیان بغل مامان هاشون اگه دوست داشتی برای همه باردار ها صلوات بفرست بارداری دوممه خیلی نگران سلامتی نی نیمم