2777
2789

ساعد نیوز:

به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از رکنا، از شکم پسری 7 ساله جنین مرده سه ماهه خارج شد.

رسانه های مصر در خصوص این اتفاق عنوان کردند که در یک عمل جراحی بی سابقه که با هدف خارج کردن یک غده از شکم یک پسر هفت ساله انجام شد با خارج شدن یک جنین خاتمه یافت!

پزشک معالج این کودک در خصوص این جراحی عنوان کرد که این کودک از شکم درد و به ویژه در سمت راست رنج می برده و در سه سالگی هم مورد عمل جراحی بیضه راست قرار گرفته بود اما اکنون پس از بررسی های پزشکی وجود یک غده در شکم این پسر تشخیص داده شد ولی در حین عمل جراحی سمت راست شکم مشخص شد، آن چه غده تشخیص داده شده در واقع یک جنین مرده سه ماهه است و حدود 200 گرم وزن دارد.

هنوز مشخص نیست جنین مرده داخل شکم پسربچه 7 ساله چگونه به وجود آمده اما این موضوع بسیار نادر در مردان است که در کل جهان تعدادی محدود به آن دچار می شوند.

بیشتر بخوانید

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پس.کی.میزاری؟#  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ساعد نیوز: به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از رکنا، از شکم پسری 7 ساله جنین مرده سه ماهه خارج ...

دوقلو بودن   یکیش رشد نکرده   اینجوری شده       

تو نی نی سایت  همه قدا بالای 170  وزن 65  هیکل ساعت شنی چشم سبز عسلی   نچرال و بدون عمل😀همه فامیل شوهر  بد و بی کلاس  خانواده خودشون عالی و بافرهنگ 😁اگه بگی وای چه زشتم عکس بزاری  همه میان دلداری و بهت ثابت میکنن  آنجلینا جولی  هستی وخودت خبر نداشتی 😂اگرم بیای بگی وای چقدر خوشگلم و عکس😎  اینقدر میکوبنت که باورت میشه سمندونی بیش نیستی😭  آهان یه چیزی هم یادم اومد   عاشق عکسن  حتی اگه عکس ملحفه  سفیدباشه  تازه کلی کو  کو   هم میکنن 😐هیچ وقت هم هیچ چیز  در سلیقه شون نیست 😩 یه سایت خطرناکه که هر کی واردش میشه   معتاد شده شدید  هیچ جوره هم ترک نمیکنه 😱 خلاصه در یک کلام  😆     نی نی سایت   سرزمین عجایب 😜
دوقلو بودن   یکیش رشد نکرده   اینجوری شده      

۷ سال تو شکمش نگندیده  

« Made in pain 💔» به دَشتـی رسیدی بلندتر بخند! بلندتر بخند یادِ خونه بیـوفتُم ..:)                                                           هر هویتی رو رها کردم.‌ هر احساسی رو از بین بردم. هر خاطره‌ای رو‌ دفن کردم و هر آرزویی رو نادیده گرفتم. به نظر میرسه بی‌نقص‌ترین فرصت برای زندگی‌کردنه. بدون زنجیر.                  مردمان شهر برای آزادی تابوت ساختندو برای عشق مرز، غافل از اینکه نه آزادی در تابوت جا میگیرد، نه عشق مرز میشناسد.-ارنستو چگوارا      لینک تاپیک اهدای عضو من کلیک کنید. ❤️
ساعد نیوز: به گزارش سایت خبری ساعد نیوز به نقل از رکنا، از شکم پسری 7 ساله جنین مرده سه ماهه خارج ...

مشابه اینوچندسال پیش خوندم،توی شکم مادرشون که هستن این اتفاق میفته حالااینکه بچه چطورتوشکمشون رفته رویادم نیست 

لطفالایک نکنید،ممنون
۷ سال تو شکمش نگندیده    

توشکم این چیکار میکرده؟باید تو شکم مامانش بود که

خاطره زایمانم بچه عجیب ترین موجود دنیاست...می اید،مادرت میکند،عاشقت میکند،رنجی ابدی را دروجودت میکارد،تا اخرین لحظه عمر عاشق نگهت میدارد  وتمام...! بگمانم مادر بودن یک نوع دیوانگی ست، وقتی مادر میشوی رنجی ابدی سراغت می اید، رنجی نشات گرفته از عشق..،مادر که میشوی میخواهی جهان را برای فرزندت ارام کنی،میخواهی بهترین هارا از ان او کنی،وقتی می خزد،چهاردست وپامیرود،راه میرود ومیدود،توفقط تماشایش میکنی وقلبت برایش تند میتپد..❤از دردش نفست میگیرد روحت از بیماری اش زخم میشود،مادر که میشوی دیگر هیچ چیز جهان مثل قبل نخواهد بود،مادر که میشوی کس دیگری میشوی کسی که وجودش پر از عشق وجنون ودیوانگی است..
توشکم این چیکار میکرده؟بیاد تو شکم مامانش بود که

بعضیا دوست دارن یه چیزی بگن 😂😂😂