2777
2789
عنوان

دلم گرفته از دست کادوی بدی که گرفتم

| مشاهده متن کامل بحث + 1594 بازدید | 108 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من حس کردم  میخاد امتحانت کنه و ببینه چقد مادی هستی وگرنه اگر پول نداشت یاخسیس بود نمیبردت رس ...

چه نکته ی ظریفی

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!
مطمئنی پول داشته و نخریده؟شاید دراین حد پول داشت

خیلی پولداره ولی همیشه میگه پول ندارم ۳ تا خونه داره همش میگه این خونه ها خرج دارن فلان جا نشتی کرده فلان جا سرامیک میخواد ....همش میگه ندارم ولی بهترین ماشین و امکاناتو داره اصلا نداشته باشه واسه کسی که برات صدبار مرام گذاشته و کمکت کرده شده قرض بگیره باید خرج کنه😣

من همیشه به همه میگم مرد هر چقدر خرج میکنه و مایه میذاره زن یه پله پایین تر باید جبران کنه، بیشتر بکنی اغلب مردها جنبه ندارن متاسفانه. هم سطح توقع میره بالا و رو خانم بیش از پیش حساب میکنن و هم تنبل میشن تو جلب نظر خانم چون میگن این داره واسم سنگ تموم میذاره پس من دیگه خیلی خودکشی نکنم براش! فهمیدی چی میگم عزیزم؟

تمام لحظه هایی که تو زندگیت حس خوب داری؛ اون لحظات یعنی لمس حس خوشبختی💜اون حس خوب میتونه نتیجه یه بوسه، یه آغوش، خوندن یه کتاب خوب یا حتی خوردن یه فنجان چای گرم در یه عصر دل انگیز پاییزی باشه🧡واسه خوشبختی دنبال دلایل بزرگ یا عجیب و غریب نباش عزیزم، کمی زندگی را آسان تر بگیر، اونوقت کوچک ترین و پیش افتاده ترین اتفاقات هم به تو حس خوشبختی میدن💙

اگر از قشر پولداری باشه آره حق با شماست برای یه دوستی دو ساله شاید باید هدیه بهتری میگرفت ، ولی اگر از نظر مالی در سطح متوسطی هست الان با این اوضاع و احوال اقتصادی و معیشتی بنظرم نباید توقع زیادی داشته باشی، پول مهم هست ولی نه در حدی که چشممون رو روی همه چیز ببندیم ، اگر احساس میکنی و تو این دو سال  خساستی ازش ندیدی ، خیلی پیگیر این موضوع نباش شاید این ماه شرایطش مناسب نبوده

همین که تو را دارم، بهترین هدیه ی دنیا را دارمدیگر در بین ستاره ها به دنبال درخشان ترین ستاره نیستم در میان گل ها به دنبال زیباترین گل نیستم توکهکشانی هستی از پر نور ترین ستاره ها، کودک من روزبه روز بزرگ تر میشوی و من عاشق تر،پسرک من، ممنونم که به دنیای من آمدی و زندگی را برایم زیباتر از همیشه کردی،دوستت دارمبیشتر از دیروز،کمتر از فردا❤️❤️❤️