2777
2789
عنوان

دلم گرفته از دست کادوی بدی که گرفتم

1590 بازدید | 108 پست

سلام دوستان امروز تولدمه امشب واسه شب تولدم با دوست پسرم شام رفتیم یه رستوران خوب ولی کوفتم شد هیچی نخوردم بهم برخورد کادویی که بهم داد یه دست بند و پا بند بدل مسخره بود دوساله باهمیم و چند وقت دیگه میخواد بیاد خواستگاریم تولدش یک ماه پیش نزدیک ۹۰۰ تومن کیف و یه شلوار برند گرفتم بخدا من اصلا مادی نیستم ولی خیلی بهش کمک کردم خیلی تو  سختیا پشتش بودم واقعا فکر میکردم تولدم جبران کنه احساس میکنم لیاقتم این نبود میتونست چیز بهتری بگیره روم نمیشه نشون کسی بدم بگم اینو برام گرفته حالمو بد کرد خودشم فهمید ناراحت شدم این پی امو داد به نظرتون چیکار کنم؟میخوام بیشتر در  فکر کنم واسه اینده ام با این ادم شده تاحالا نامزد یا همسرتون اینجور کادویی بده که ناراحت بشین؟ برخوردتون چی بوده

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ممکنه خسیس باشه؟؟؟

قبلا رفتاری دیدی ازش که از خسیس بودن ناشی باشه؟

ما توبه شکستیم ولی دل نشکستیم :)................فاجعه اونجاست که یه نفرو به همه دنیا و آدماش ترجیح میدی ، بعد همون یه نفر ساده ترین چیزها رو به تو ترجیح میده!به قول شاعر : وای بر من، تو همانی که امیدم بودی؟!

وقتی نداره چه انتظاری عزیزم مشخصه شماپولداری عادت کردی و ایشون مث شما نمیتونن خرج کنن 

🌹👑خدای بی نظیرمن💛💚💜💙🧡❤💕غزل امام زمان(عج)....دلم هوای تو کرده،هوای آمدنت صدای پای تو آید،صدای آمدنت بهار با تو بیاید به خانه ی دل ماسری به خانه ما زن،صفای آمدنت هنوز مانده به یادم که مادرم میخواندزمان کودکی ام قصه های آمدنت حساب کردم و دیدم که با حساب خودم تمام عمر نشستم به پای آمدنت چقدر وعده ی وصل تو را به دل بدهم چقدر جمعه بخوانم دعای آمدنت نیامدی و دل من شکست ای مولاچه نذرها که نکردم برای آمدنت....🌹🌹🌹🍃@haj_rezaebrahimi