2777
2789
عنوان

خیاطا بیاین

99 بازدید | 11 پست

من میخام شومیز جلو بسته بدوزم خیلی حرفه ای نیستم کمک کنید بدون الگو کار میکنم الانبخام جلو بسته شه باید چکارکنم ؟ ترکه رو بندازم درز ؟؟ تورو خداکمک کنین

ترکه رو بندازم درز ینی چی

😭باباییم دیگه فوت کرد دارم دق میکنم خدایا😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭بابای مهربونو مظلومم دورت بگردم الهی ،بابابخدا میام پیشت ،دارم دق میکنم خدا زندگی بدون بابامونمیخام من😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اگه جلو بسنه میخای پشتش درز میخوره..یعنی جلو دولایه بسته پشت دولایه باز

تموم زندگیم دخترم......عاشقتم مامانی...ممنون از اینکه با اومدنت منو ب زندگی امیدوار کردی.....عشق مامان تا هستم نمیزارم آب تو دلت تکون بخوره.....قربون خنده های نازت....قربون اون چالهای رو صورتت....مامان فدای تک تک خوشمزگیات....

برای شومیز ساسون ها رو نمیدوزن. ولشون کن. چون شومیز باید گشاد باشه. من با الگو میتونم کمکت کنم. 

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !
برای شومیز ساسون ها رو نمیدوزن. ولشون کن. چون شومیز باید گشاد باشه. من با الگو میتونم کمکت کنم.  ...

من تا حالا با الگو کار نکردم اصن خیلی بلد نیستم میتونیالگو بدی بگی چیکار کنم دعات میکنم 

من تا حالا با الگو کار نکردم اصن خیلی بلد نیستم میتونیالگو بدی بگی چیکار کنم دعات میکنم 

اره عزیزم. بهت میگم که چگار کنی. اما کشیدن الگو یه سری نکات ریز داره که باید بهشون توجه کنی. و یکمی هم جمع و تفریق و تقسیم😃

تنها زمانى “صبور”خواهى شد،که “صبر”را یک”قدرت”بدانی نه یک “ضعف”…آنچه “ویران مان” مى کند“روزگار” نیست !حوصله ی “کوچک”براى “آرزوهاى بزرگ” ماست …........................................................................دو چیز شخصیت ات را تعین می کند :صبر وقتی چیزی نداری رفتارت وقتی همه چیز داری !