2777
2789
عنوان

عروس خاله بی ادب

| مشاهده متن کامل بحث + 3902 بازدید | 93 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عروس عمه ي من هم از اين كارا ميكرد

اخرش بدون دعوت اومد خونه مامانم

عقد و عروسي من هم نيومد

يسال عيد خودش راه افتاد و اومد خونم

آدم های منفی به پیچ و خم جاده می اندیشند و آدم های مثبت به زیبایی های طول جاده… عاقبت هر دو ممکن است به مقصد برسند، اما یکی با حسرت و دیگری با لذت!

بعد دوباره مامانم دعوتش کرد من گفتم من نمیام باهات. وحق نداری دعوتش کنی و اون بی ادبه.و.... دیگه گفت بخاطر خاله پسر اولشه زن داده و.... من رفتم بازار و خرید و... اومد خونمون با اخم یعنی ساعت 10 و نیم اومدن 11 رفتن.  حیف کسای دیگه هم دعوت بودن ولی همه فهمیدن اخلاق گند و بیخودی داره شامو خورد رفت وسط بلندشدنشون مامانم کادشو داد منم دیوونه شدم که این بی‌شعور لیاقت هیچی نداره چه برسه کادو 

خدایا کمکم کن تا باحرفهام دلی رو نشکنم و عشقی رو به نفرت تبدیل نکنم 
چيكار كرده مگه؟

کلا بی شعور و بی چشم‌و رو هست، مثلا با خالم یا هررر کس دیگه بحثش‌میشه سریع میاد رو وضعیت وات مینویسه و نفرین میکنه، مثلا‌امروز خونته غذا هم‌میخوره فردا یه بحثی‌پیش بیاد فحش کشت میکنه، در این‌حد بی چشم‌و رو

بالاخره خودمو تو جمع نگه داشتم و هیچی نگفتم. دیگه ندیدمش و نمیخوام ببینمش. تا نامزدی من شد که به مامانم گفتم حق نداری برای اون کارت ببری مامانم کلی با من دعوا کرد و براش کارت برد البته با خالم رفتن خونش 

ما وسط اسباب کشی خاله شوهر دعوت کرد 

من گفتم خستم نمیتونم چه بلوایی شد یادم نمیره ....

تازه سرظهر زنگ زد گفت شب بیایید!!

🔺️🔻به عقایدهم احترام بذاریم 🔺️🔻اگر با نظرم مخالفی مودبانه بیانش کن تا دوستانه تبادل نظر کنیم. اگر نمیتونی لطفا ریپلای و بی ادبی  نکن🚫

مادر منم اخلاقش همینه انقدر حرص می خورم از دستش

همیشه میگه زشته ادم دعوت نکنه زشته فامیل چی میگن

بعد جالب اینجاست اگه کسی از فامیل همین بی احترامی رو به ما بکنه مادرم مثل اونا رفتار نمی کنه

مگه جواب بدی رو باید با خوبی داد که طرف شرمنده بشه

همیشه بهش میگم احترام جاده دو طرفه هست واسه خودت ارزش قائل شو که بقیه درست رفتار کنند

منم دلم نمیاد کمکش نکنم تو مهمانی ها 

پس مجبورم فقط حرص بخورم   

واسه نامزدی خواهرم انقدر خواهرم جیغ جیغ کرد که نداشت اینجور فامیل های بی ادب دعوت کنه

اون نه گذاشت نه برداشت گفت ما قرار گذاشتیم این روز بریم یجایی. مامانم اومد گفت گفتم حقتون بود که یه الف بچه خرفتتون کنه حق نداری عروسیم کارت ببری الان عید عروسیمه از الان مامانم داره هر روز بخاطر اون نفهمه بی‌شعور باهام دعوا میکنه که باید براش کارت ببرم بخاطر خاله. من که میدونم اون نمیاد نمیخوام بذارم مامانم کارت ببره براش شما جای من بودید چیکار میکردید چطوری مامانمو راضی کنم نبره واسش بخاطر خالم؟؟؟؟ البته خالمم زیاد دوست نداره اون بیاد چون احترام بزرگتر نگه نمیداره. ولی مامانم حرف خودشو میزنه