2777
2789
عنوان

خیلی دلتنگتونم عزیزای دلم❤️

| مشاهده متن کامل بحث + 838 بازدید | 61 پست
@مامانبزرگپانیذ     @گیلآوا     @باشکوه     @رزعشق   &n ...

سلام عزیز دلم

منم بینهایت دلتنگتون بودم که پر از انرژی مثبت و سازنده هستین    

همیشه دعاگوی خودتون و خواهرتون هستم امیدوارم بهترین ها براتون رقم بخوره و تنتون سلامت باشه

سلام عزیز دلم،فدات مهربونم ،من که عاشقتم💓 ان شاالله و بحق ملائک مقرب درگاه حق و بحق چهارده معصوم پ ...

سلام به روی ماه و پرمهرتون

یک دنیا ممنون عزیزم

خدا فقط میدونه چقدر دلم واسه این دعاهای ناب و قلب مهربون و کلام لطیفتون و فرای اینها وجود نازنینتون تنگ شده بود

یک دنیا ممنون مهربونممممم

امیدوارم بحق عظمت و لطف بیکران الهی به تک تک خواسته های قلبیتون معجزه وار برسین❤️😍❤️😍

خدایا شکرت❤️

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی من فدای مهربونیات بشم عشق جان الهی هر مشکلی داری حل بشه و حال دلت همیشه خوب باشه عزیزدلم دوست ...

ممنوووون عزیز قشنگمممم

خودت میدونی جات اینجاست همیشه❤️

خیلی ماه و گلی ،یه دونه ای عزیز مهربونم

امیدوارم بحق پنج تن زندگیت سرشار از شادی بیکران و پایدار بشه و همیشه خوشبخت ترین باشی الهی آمین😍

خدایا شکرت❤️
فدات بشم ممنونم از دعاهای قشنگت دلم برای تاپیک ای مذهبی خودشما تنگ شده عزیزم. 

خدانکنه عزیز دلمممم

خواهش می کنم مهربونممم

خودمم ،ان شاالله به زودی در کنار شما عزیزان

خدایا شکرت❤️
سلام عزيزتر از جانم چطوري؟؟ خيلي دلم ميگرفت وقتي جاي خاليتو حس مي كردم هميشه با تمام وجودم دعا ميكنم ...

سلااااام عزیز خوش قلبم

قربون دل پاک و مهربونت برم من

یک دنیا ممنون قشنگم

امیدوارم بحق باب الحوائج هر چه سریعتر حاجتروا و دلشاد بشی مهربونم

خدایا شکرت❤️
سلام عزیز دلم خوبی؟منم خودت میدونی چقدر دوستت دارم و همیشه به یادتم تو خصوصی برات پیام گذاشتم

سلاممممم عشق خواهرررررر

ممنون خوشکلم

شما که نور چشممی مهربونم

عزیز دلم دیدم و جواب دادم خدمتتون

خیلی دوست دارم لطفا مراقب خودت باش

خدایا شکرت❤️
سلام عزیز دلم منم بینهایت دلتنگتون بودم که پر از انرژی مثبت و سازنده هستین     ...

سلام به روی ماه و پرمهرت مهربونم

ای جانمممممم ،خیلی خوشحالم که سعادت هم صحبتی با شما رو داشتم و چقدر انرژی مثبت از صحبتتاتون و مشترکاتمون گرفتم و همیشه بیادتونم و دعاگوتونم

شما لایق بهترینهایی و از خدا از ته قلبم و با تمام وجودم واستون بهترینها رو میخوام❤️

خدایا شکرت❤️
سلاااااام عشق خواهرررررر😍😍😍😍😍ممنون عزیز مهربونم یک دنیااااا ممنون قشنگمممم امیدوارم بحق پنج ت ...

·.¸¸.·♩♪♫  [~زنڋگے جوری شده که برای شناخټ آבما باید زیسټ شناسۍ بخونیم ♫♪♩·.¸¸.·😬😉
خدانکنه عزیز دلمممم خواهش می کنم مهربونممم خودمم ،ان شاالله به زودی در کنار شما عزیزان

خیلی خوشحال شدم عزیزم دلم براتون تنگ شده حتی تو خصوصی بهتون پیام دادم جویای احوال خواهر گلت بودم انشاالله که دلت شاد شده باشه به حق حضرت زهرا. خیلی دوستون دارم عزیزم. موفق سربلند باشی.، 

سلام به روی ماه و پرمهرتون یک دنیا ممنون عزیزم خدا فقط میدونه چقدر دلم واسه این دعاهای ناب و قلب م ...

عزیزمی 💓

تاپیک نور، اینجاست💎💎       نــــــــور انتخاب نمی کند، می تابد به ذره ذره ی زندگی و بر هر چه در مسیر دارد روشنی می بخشد نور باش و ذات خویش را زیست کن…زندگیتون پر از نور الهی✨خدایا من خواهان بهترین تقدیری هستم که برای من و عزیزانم و دوستانم رقم زده ای🙏✨                                                                            زندگی برگ بودن در مسیر باد نیست امتحان ریشه است ریشه هم هرگز اسیر باد نیست زندگی چون پیچک است انتهایش می رسد پیش خدا
خیلی خوشحال شدم عزیزم دلم براتون تنگ شده حتی تو خصوصی بهتون پیام دادم جویای احوال خواهر گلت بودم انش ...

عزیز دلمیییییییی شما

یک دنیا ممنون مهربونم

شرمنده هستم که متوجه پیامتون نشدم عزیز دلم

امیدوارم بحق پنج تن امضای خدا پای تک تک آرزوهاتون باشه و همیشه شاد باشین

خدایا شکرت❤️
@ملانیی       @sallli       @ماهلیا    

عزیزم تو ی تاپیکتگفتی میخوای چله زیارت عاشورا ب روش حق شناسو بگیری،عزیزم حاجت گرفتی؟اگه حاجت گرفتی روز،چندم نرفتی؟

(منم میخوام لاغر شم)   باورم نمیشه که اینقدر چاق شدم😭😭😭تاریخ شروع 1403/8/10  وزن شروع 86/150 Kg-->>