2777
2789

امروز جواب ازمایش نیفتی من اومد و بعد از 2 سال انتظار پشت کنکور غربالگری بالاخره اونو رد کردم . 

2 سال....

فرزند اولم سالم بود . بعد 4 سال در سن 35 سالگی خواستم دوباره باردار بشم که ازمایشهای خونم بد دراومد . ان تیم 1.6 بود تیغه بینی هم بود ولی ازمایش خونها بد بود . در اخر نیفتی مثبت شد و امینو مثبت و سقط در 19 هفته

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه سوال؛ اگه نیفتی منفی بشه یعنی دیگه ۱۰۰ درصد خطری نیست؟ 

ته قصه خودشو پیدا کرد اون که بین جمعیت گم شده بود.....اونی که به جای زخمای خودش مرهم زخمای مردم شده بود......چه دقیقه هایی که با حسرت بین آدمای خوشبخت گذشت........کی میتونه حالتو درک کنه کی میدونه که چقدر سخت گذشت

بعد 2 سال تو 37 سالگی باز باردار شدم . ان تیم 1.3 و تیغه بینی باز دیده شد ولی این دردی از استرسهای من دوا نمیکرد چون دفعه قبلم اینا اوکی بود.

سریع برای ازمایش نیفتی رفتم ولی پزشک ازمایشگاه گفت نه باید اول از پدرو مادر ازمایش  ژنتیک بگیرم چون سر سقط قبلی به ما کاریوتایپ نداده بودن

[QUOTE=122919352]یه سوال؛ اگه نیفتی منفی بشه یعنی دیگه ۱۰۰ درصد خطری نیست؟ [/QUOT

نه

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
بعد 2 سال تو 37 سالگی باز باردار شدم . ان تیم 1.3 و تیغه بینی باز دیده شد ولی این دردی از استرسهای م ...

حالا که خوبه خدا را شکر

اگر خدا بخواهد غیر ممکن، ممکن می شود.عزیزم که با چشم های قشنگت امضا من را می خوانی با قلب مهربونت برام دعا کن.
بعد 2 سال تو 37 سالگی باز باردار شدم . ان تیم 1.3 و تیغه بینی باز دیده شد ولی این دردی از استرسهای م ...

عزیزم مگه قبل ازدواج ژنتیک ندادین؟

ما قبل ازدواج دادیم گفت مشکلی نیست برا بچه  اما یکم استرس دارم

خلاصه هردو ازمایش دادیم بعد 12 روز انتظار جواب خوب بود و ژنهای ما سالم بودن .

گفتن اون بار اتفاق بوده فقط .پس ازمایش نیفتی دادم. وباز انتظار انتظار کشنده . 

بعد 11 روز امروز جواب اومد و منفی بود.

من هر چی میگشتم تو تبادل نظرها که ببینم افرادی که یبار سابقه سندروم داون داشتن بارداری بعدیشون چی بوده. چیزی پیدا نکردم . 

چند جا جسته گریختهچند نفرو که خوندم بارداری بعدیشون سالم بوده نور امیدی برام بود. 

امیدوارم واقعا ارزوی قلبیمه هیچ زنی هیچ زنی این اتفاق براش نیفته . 

هرچند بشدت اعتقاد دارم که هیچ اتفاقی بی حکمت نیست . ودر هر شرایط شاکر خداوند بوده و هستم . 

خدا خیرت بده اینا رو نوشتی منم هفته دیگه سقط سندروم داون دارم از الان داغونم برای بارداری بعدی سنمم ۳۷ ساله بچه دومم هست. خیلی غمگینم

الهی خیر ببینی منم یه سقط سندروم داوون داشتم بچه دوم بود داشتم سکته میکردم برای بارداری بعدیم انشالله خدا نگهداره بچه هات با عزیزم

خدایا شکرت برای فرزندانم خدایا از فرشته هات مثل چشمام مراقب میکنم عاشقتم یکتای من.