2777
2789
عنوان

کم کاری تیروئید و بارداری

455 بازدید | 35 پست

خانم گلا خوشگل موشگلا سلام

من امروز دقیق ۹ هفته و ۵ روزمه بعد جواب ازمایش روتینمو بردم پیش دکترم گفت کم کاری تیروئید داری لب مرزه 

تیروئید نرمالش ۴ هست برامن ۴.۸ هست

تو نت خوندم ک کم کاری تیروئید اثر روی مغز جنین میزاره باعث کندذهنی و کند شدن روند رشد میشه .....

حالا از یطرف جنین فقط تا ۳ ماه اول ب غدد تیروئید مادر نیاز داره بعدش خودش غددش ساخته میشه خیلی میترسم جنینم کندذهن شده باشه کسی تجربه ای نداره اخه همش دو هفته مونده تو این دو هفته میشه کاری کرد.فردا قراره برم متخصص داخلی...

کنجد مامان من و بابایی عاشقتیم❤

نگران نباش عزیزم، من سر دخترم تا مدت ها قرص نخوردم و الانم خیلی باهوشه، بارداری دومم الان چندماه اول مقدار داروم کم بود و سرخود میخوردم دکتر دارومو زیاد کرد ، درسته تاثیر داره ولی تنها عامل نیس عوامل زیادی روی ذهن و‌هوش بچه تاثیر دارن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نگران نباش عزیزم، من سر دخترم تا مدت ها قرص نخوردم و الانم خیلی باهوشه، بارداری دومم الان چندماه اول ...

سلام.شما هم کم کاری تیروئید داشتید؟؟؟بعد اگه خدای نکرده کندذهن شده باشه تو غربالگری نشون میده؟؟

سلام عزیزم. من کم کاری تیروئید دارم با همونم باردار شدم و بچه ام الان نزدیکه سه سالشه. 

تیروئید باید زیر 2 باشه توی بارداری. قرص بخوری میاد پایین نگران نباش. 

ولی هر ماه یا چهل روز یه بار باید تا پایان بارداری آزمایش tsh بدی که بدونی نرمال باشی

خدایا عشق را نصیب مان کن
عزیزم منم داشتم کم کاری حتمن باید کنترل بشه تو بارداری حتمن برو دکتر و قرصاتو شروع کن

سلام.اخه دیر نیست تقریبا هفته دهم هستم ؟؟امروز فهمیدم فردا هم میرم.مال شما در چ حد بود؟زایمان کردید نی نی تون چطوره الان

سلام.شما هم کم کاری تیروئید داشتید؟؟؟بعد اگه خدای نکرده کندذهن شده باشه تو غربالگری نشون میده؟؟

اره مال من خیلی شدید بود ۶/۸ بود. نه عزیز غربالگری نشون نمیده به مرور توی رشد و‌تکامل بچه مشخص میشه ولی اصلا نگران نباش دکتر گفت فقط تاثیر داره و عوامل زیادی موثر هستند

سلام عزیزم. من کم کاری تیروئید دارم با همونم باردار شدم و بچه ام الان نزدیکه سه سالشه.  تیروئی ...

الان ک هفته دهمم فهمیدم خطر نداره اخه نوشته تاثیرشو تا پایان ۱۲ هفتگی میزاره

برو دکتر متخصص غدد. آزمایشات رو نشون بده بهت میگه چقد قرص بخوری عددی که گفتی خیلی زیاد نیس با یه ماه خوردن میاد زیر 2

وای نباید تا آخر بارداری اصلا قطعش کنی مرتب بخوری

خدایا عشق را نصیب مان کن
سلام.اخه دیر نیست تقریبا هفته دهم هستم ؟؟امروز فهمیدم فردا هم میرم.مال شما در چ حد بود؟زایمان کردید ...

نه چه دیری برو حتمن قرصاتم بخور پسرم 6سالشه الان خداروشکر مشکلی نبود 

BabyFetus Ticker